Bursa'da 5 Fuar Birden Açıldı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 5 Fuar Birden Açıldı

Bursa\'da 5 Fuar Birden Açıldı

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5 fuar birden ziyarete açıldı.

04.12.2014 18:44

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5 fuar birden ziyarete açıldı. Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Sac İşleme Teknolojileri Fuarı, Kalıp Avrasya, 12'nci Uluslararası Elektrik Elektronik Otomasyon Aydınlatma ve İletişim Fuarı, 5'inci Hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı 7 Aralık 2014 Pazar Günü'na kadar gezilebilecek.

Fuarların açılış töreninde konuşan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, 21 ülkeden 529 firmanın fuarlara katıldığını söyledi. Geçen yıla oranla yüzde 50 oranında büyüdüklerini anlatan Ersözlü, kalıpçıların da katılması ile daha da güçlendiklerini kaydetti. Fuarları 30 ülkeden 40 bin kişini ziyaret etmesini beklediklerini belirten Ersözlü, 2014 yılı içerisinde 14 fuar organize ettiklerini açıkladı.

KALIPÇILIK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Özoğul da, fuarların Endüstri Zirvesi haline geldiğini söyledi. 5 fuarın birlikte açıldığını dile getiren Özoğul, kalıpçılık sektörü ile ilgili şu değerlendirmeleri yaptı:

"Genel büyümenin üzerinde bir büyüme gerçekleştirdik. Sektörle ilgili ihtiyaç ve beklenti artıyor. Türk kalıpçılığının ilerlemesi için Kalıpçılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin hayalini gerçekleştiriyoruz. 2017 itibariyle Yalova'da hayata geçireceğiz. Kamulaştırma devam ediyor. Buraya ayrıca yapacağımız ortak kullanım alanları ve Teknoloji Ar-Ge merkezi ile firmalara bazı avantajları da sunmaya çalışacağız."

Konuşmaların ardından ziyarete açılan fuarlar, 4- 6 Aralık 2014 tarihlerinde 11.00 ile 19.30 saatleri arasında 7 Aralık 2014 tarihinde ise 11.00 ile 18.30 saatleri arasında gezilebilecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 5 Fuar Birden Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement