Bursa'da İkinci Salıncakta Ölüm Vakası - Son Dakika
Güncel

Bursa'da İkinci Salıncakta Ölüm Vakası

Bursa\'da İkinci Salıncakta Ölüm Vakası

İnegöl'de Salıncak İpi Boynuna Dolanan 15 Yaşındaki İlköğretim Okulu Öğrencisi Taner Turan, Boğularak Can Verdi.

29.09.2010 11:28  Güncelleme: 11:38

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde evde kurulan salıncak ipi boynuna dolanan 15 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Taner Turan, iki kardeşinin kurtarmak için müdahalesine rağmen boğularak can verdi.

Olay dün Orhaniye Mahallesi Öz Sokak'ta meydana geldi. Dumlupınar İlköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi Taner Turan, okula gitmeyerek evde kaldı. Taner Turan annesinin markete alışveriş için gitmesinin ardından küçük kardeşleri Yusuf Taner (7) ve Tuğçe Taner(10) ile odanın tavanına asılı salıncak ipi ile oyun oynarken ipin boynuna dolanması sonucu dengesini kaybederek yere düştü. Düşme sırasında boynuna dolanan ipten kurtulamayan küçük Taner kardeşlerinin havaya kaldırarak kurtarma çabaları da yetersiz kaldı.

Market alışverişinden dönen anne Dilber Turan (40) oğlunun cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesi de sonuç vermedi.

Olayı duyup eve gelen koltuk iskeleti ustası baba Yunus Turan (45) ise gözyaşlarını tutamazken Cumhuriyet Savcılığının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Hakan ÜZER/İNEGÖL(Bursa), (DHA)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da İkinci Salıncakta Ölüm Vakası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement