Çadır Kentlerde Fuhuş İddialarına Devlet El Koydu - Son Dakika
Güncel

Çadır Kentlerde Fuhuş İddialarına Devlet El Koydu

Çadır Kentlerde Fuhuş İddialarına Devlet El Koydu

Başbakanlık yetkilisi, Suriye kamplarındaki fuhuş iddiasına ilişkin soruşturma açılacağını söyledi.

31.05.2014 12:48  Güncelleme: 12:56

Taraf yazarı Amberin Zaman, dün köşesinde duyurduğu Suriyeli mültecilerin fuhuşa zorlandığı iddiası devleti harekete geçirdi.

Haberin ardından Başbakanlık yetkilisi bir isim, "Dün itibariyle iddialara ilişkin soruşturma başlattık; Olayın üzerine büyük kararlılıkla gideceğiz. Tüm iddiaları araştıracağız. Bu tür vakalara sıfır toleransımız var" dedi.

MÜLTECİ KAMPINDA FUHUŞ İDDİASI

Taraf yazarı Amberin Zaman, "Suriyeli kız çocukların üçüncü dördüncü eş olarak alınmaları, muta nikâhları ile bir geceliğine satılmaları, kaçak olarak çalıştıkları işyerlerinde patronlar tarafından cinsel tacize uğramaları gibi birçok korkunç iddia var" şeklinde yazı yazarak, çadır kentlerde yaşanan acı olaylardan örnekleri, köşesine taşımıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Çadır Kentlerde Fuhuş İddialarına Devlet El Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Türkmen: Gerçek suriyeliler orada savaşıyor buraya gelenler ne ayak.. insan vatanını terk edermi ülkemizde SURİYELİLERİ İSTEMİYORUZ DEF EDİN GİTSİN AYNI DURUMDA BİZ OLSAK İNANIN 1 BARDAK SU VERMEZ BUNLAR derhal sınır dışı edilmesi gerek hepsinin 13 3 Yanıtla
  • mehdi: ceteciler sözde şerat devleti kuracaklar bulunduğu yerlerde her türlü pislik mevcut 6 0 Yanıtla
  • muhammet: türkiyede fuhuşun olmadığı yermi var üniversitellerin olduğu her yer fuhuş yuvası çok namuslu milletmişiz gibi bide bunlara tepki gösteresimiz geliyo türkiyedeki mezheplere iyi bakın hele bir mezhep var dini nikah bile yok allaha inanmıyoki nikah yapsın 1 1 Yanıtla

Advertisement