"Cahil Kesime Güveniyorum" Diyen Profesör İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

"Cahil Kesime Güveniyorum" Diyen Profesör İstifa Etti

"Cahil Kesime Güveniyorum" Diyen Profesör İstifa Etti

"Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Cahil kesime daha çok güveniyorum." diyen Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı istifa etti.

22.03.2016 16:51  Güncelleme: 17:00

Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı üniversitedeki görevinden istifa etti. Arı'nın bir televizyon programında söylediği sözler şaşkınlık yaratmıştı. Arı, "Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Ben daha çok cahil ve okumamış, tahsilsiz kesimin ferasetine güveniyorum bu ülkede." demişti.

KILIÇDAROĞLU "GERİ ZEKALI" DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında "Cahil halka daha çok güveniyorum" diyen Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı'ya "Nasıl okumuş, nasıl profesör olmuş. Hani geri zekalı desem adama hakaret etmiş olurum. Geri zekalılığın da bir düzeyi var." sözleriyle tepki göstermişti.

Son Dakika Güncel 'Cahil Kesime Güveniyorum' Diyen Profesör İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • akpli: Sanki okumus kisiler cok hakklu dimi ulkeyi savas alanina cevirdiler bi kendileriyle ovunuyorlar hocaya hak veriyorum 3 6 Yanıtla
    posof: nickine bakınca yorumuna şaşırmadım 9 1
  • AYDIN FELAN DEYIL: Iste bu tipler AKP aydinlari, tabi bunlara aydin demeye bin sahit ister. 6 0 Yanıtla
  • bbbn: Bu profesör ahmak 3 1 Yanıtla
  • nacar: kemalı sevmem, babasınıda sevmezdim ama gerizekalıya gerizkelı demek te bir bir beis görmüyorum.dağılın şimdi! 2 0 Yanıtla
  • Adalet Alkan : Allah Allah ne biçim çelişgidir insanin kanı donuyor acaba ne yapmak lazım böyle ? 0 0 Yanıtla

Advertisement