Canten Kaya Dursunbey'i Kahkahaya Boğdu - Son Dakika
Güncel

Canten Kaya Dursunbey'i Kahkahaya Boğdu

Canten Kaya Dursunbey\'i Kahkahaya Boğdu

Dursunbey Belediyesi ve Özel bir dershanenin ortaklaşa düzenlediği Canten Kaya konferansı büyük beğeni topladı.

28.03.2012 13:20

Balıkesir'li olan Canten Kaya Kekemeliği yendi ve milyonlarca kişiye bugüne kadar birçok konferans verdi. En fazla kitleye konferans verme rekorunu elinde bulunduran Canten Kaya Televizyon kanallarının da en çok aranan yüzü haline geldi.

Kültürel Etkinlikler kapsamında Dursunbey Belediyesinin katkıları ile Dursunbey Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde yapılan Canten Kaya Konferansına Dursunbeyli vatandaşların ilgisi bu kez yoğun olmadı. Fakat konferansa katılan vatandaşlar Canten Kaya'yı dinlerken bir saatlik süre içersinde adeta gülme krizlerine girdi. Vatandaşlar yaşam enstantanelerini esprili bir dille anlatan Canten Kaya'nın mimik ve anlatış tarzına hayran kalırken konferansa gelemeyen bir çok insanın pişman olacağını belirttiler.

Saat 21:00'da başlayan konferansa Dursunbey Belediye Başkanı M. Ruhi Yılmaz, Dursunbey Müftüsü Nihat Sevil, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir ve vatandaşlar katıldı. Hayatı kekemelik ile geçmesine rağmen bu rahatsızlığını okuyarak çözen ve kitlelere hükmetmek en büyük hayali olan Canten Kaya hayatının dönüm noktalarını sırası ile anlattı. Özellikle mutlu bir ailenin şartlarını güldüre güldüre anlatan Kaya 2 çifti sahneye alarak el ele tutuşturdu. Ailede en önemli faktörlerden birinin sevgi sözcüğü ve el ele tutuşmak olduğunu belirten Kaya peygamber efendimizin hayatından da kesitler verdi.

Şu ana kadar Dünya genelinde milyonlarca kişiye konferans veren Canten Kayanın Dursunbeyliler tarafından ilgi ile dinlenirken, Kaya'ya ödül veren Başkan Yılmaz ilerleyen zamanlarda Kaya'yı tekrar Dursunbey'e görmek istediklerini belirtti. Canten Kaya ise Dursunbey'i çok sevdiğini kendisinin de komşu ilçe Sındırgılı Olduğunu hatırlattı. Salonda az sayıda insan olasına rağmen dolu dolu bir konferans gerçekleştirdiğini belirten kaya katkılarından dolayı Dursunbey Belediyesine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Canten Kaya Dursunbey'i Kahkahaya Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement