Carrefour Bursa AVM'den Ziyaretçilerine Büyük Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Carrefour Bursa AVM'den Ziyaretçilerine Büyük Sürpriz

Carrefour Bursa AVM\'den Ziyaretçilerine Büyük Sürpriz

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, 23 Nisan'da tüm ziyaretçilerine "artırılmış gerçeklik " deneyimi yaşattı.

24.04.2014 15:40

Cefic tarafından yönetilen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nden ziyaretçilerine büyük sürpriz. Alışveriş merkezi'ne kurulan dev LED ekranda gerçek dünyadaki çevre ve nesneler bilgisayar tarafından ses, görüntü ve grafikle zenginleştirilerek meydana getirildi. Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi ziyaretçileri dev ekrana yansıyan 3 boyutlu hayvanlar ile "artırılmış gerçeklik" deneyimi yaşadılar.

Bursa'da ilk kez düzenlenen etkinlikte ziyaretçiler, Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'ne kurulan dev LED ekranda yer alan birebir boyutlarındaki dinozor, kaplan, yunus gibi hayvanlarla LED ekran üzerinde etkileşime girme heyecanını yaşadı. Ekran üzerindeki 3 boyutlu hayvan modellemelerinin ziyaretçilerin yanında olduğu izlenimi yaratılan etkinlikte çekilen fotoğraflar da katılımcılara hediye edildi. LED ekranda dinazor, kaplan, panda gibi hayvanların belirlemesiyle ekran önünce duran çocukların hem şaşırıp hem de çok eğlendiği etkinlik, tüm Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi ziyaretçileri tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Etkinliğin gerçekleştiği gün ayrıca 1.Murat İlköğretim Okulu ve Şehit Kara Pilot Hakan Tan Yüzbaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin sergilediği birbirinden güzel dans, folklor gösterileri, koro, şiir dinletisi gibi etkinler de büyük ilgi gördü.

Yeni açacağı mağazalarıyla aylık ziyaretçi sayısını 1.000.000'un üzerine çıkarmayı hedefleyen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, Bursa'daki en çeşitli yeme içme alternatiflerine ve eğlence birimlerine tek çatı altında kolayca ulaşmanızı sağlamaya devam edecek. Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, 2.500 araçlık ücretsiz otopark hizmeti ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkarken, bebek odası, mescit, bankamatik, eczane, lostra, kuaför, kuru temizleme ve keyifli oturma alanı teraslarıyla da ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Carrefour Bursa AVM'den Ziyaretçilerine Büyük Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement