Çaycuma'da Teneke Tavuk Pişirme Aparatı Tescil Edildi - Son Dakika
Güncel

Çaycuma'da Teneke Tavuk Pişirme Aparatı Tescil Edildi

Çaycuma\'da Teneke Tavuk Pişirme Aparatı Tescil Edildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir esnaf, 3 T adını verdiği (tugay-teneke-tavuk) adı altında kendi imalatı olan pişirme aparatını Noter’de tescil ettirdi.

19.02.2014 09:29

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bir esnaf, 3 T adını verdiği (tugay-teneke-tavuk) adı altında kendi imalatı olan pişirme aparatını Noter'de tescil ettirdi.

Çaycuma ilçesinde yaşayan Tugay Keçeci (32) adlı bir esnaf, birinci Notere giderek kendi yaptığı ürününü tasdik ettirdi. Keçeci, imzaların ardından 1.Noter imza yetkili katibi olan Ceren Yatkın'a kendi ürettiği 3 T tavuk pişirme aparatını hediye etti. Keçeci, ürününü Perşembe beldesinde bulunan atölyelerinde imal ettiğini, ürünlerini internet üzerinden pazarladığını söyledi. Keçeci, son yılların modası olan teneke tavuk aparatına kolaylık olsun diye kendi adını verdiği 3 T aparatı geliştirdiğini belirterek şöyle konuştu: "3 T aparatı tepsi ve şişten oluşuyor. Bununla tavuk pişirme daha kolay oluyor. Önceden toprağa ağaç saplanarak yapılıyordu. Bunun içine ayrıca patates, soğan gibi garnitürleri altına koyuyoruz. Daha güzel bir tavuk kebabı ortaya çıkmış oluyor. Bunun birini hazırlamak yaklaşık beş dakika sürüyor. Ölçülendiriyoruz, kesiyor ve puntolama işini gerçekleştiriyoruz." Türkiye geneline ve Almanya'ya ürünleri kargoyla gönderdiklerini anlatan Keçeci, sözlerini şöyle tamamladı: "İnternet sitemizde ürünlerimiz var, oradan müşteriler talep ettiği ölçüde ve tek olarak gönderiyoruz. Bugün notere gittik ürünümüzü kendi adımıza tescil ettirdik. Bu ürünü 3 T (tugay- teneke-tavuk) olarak tescil ettirdim." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çaycuma'da Teneke Tavuk Pişirme Aparatı Tescil Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement