Çaykur Rizespor - Trabzonspor Maçının Ardından -1 - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor - Trabzonspor Maçının Ardından -1

Çaykur Rizespor - Trabzonspor Maçının Ardından -1

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçının ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Alkışlanacak bir sonuç aldık Trabzonspor Teknik Direktörü Tekelioğlu Acı bir mağlubiyet aldık Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Çaykur Rizespor karşısında acı bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

12.12.2015 22:35

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçının ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Alkışlanacak bir sonuç aldık

Trabzonspor Teknik Direktörü Tekelioğlu Acı bir mağlubiyet aldık

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Çaykur Rizespor karşısında acı bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Sadi Tekelioğlu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Sadece bu sezon değil, benim hatırladığım geriye dönük sezonlar da dahil gol yediğimiz sürece kadar son dönemlerin en iyi futbolunu oynadık. Net pozisyonlar var, kaçan penaltı var. Verilmeyen penaltı pozisyonları var. Rakibin çok etkili olmadığı 36 dakika itibarıyla kalemizde çok az pozisyonun olması ortada. Ama oyun bir anda 1-0, ardından 2-0 oldu. İkinci yarı bu mağlubiyetin altından kalkmak için bazı değişiklikler yaptık. Sonuçta 3-0'lık bir mağlubiyet çıktı. Bu Trabzonspor için bana göre acı bir mağlubiyettir, travmadır. Oyunun iyi olması, penaltının kaçması, verilmeyen penaltılar olması hiçbir şeyi hafifletmez. Beklemediğimiz bir sonuç. Müsabakanın normalinde de ortaya çıkmaması gereken bir sonuç. Futbolda bunlar var. Olmayan şu; eski dönemlerde hakem Sadık Deda vardı. Çok iyi bir hakemdi. 4-5 penaltı verdiği maçları hatırlıyorum. Yakaladı mı penaltıyı zevkle verirdi. Penaltıyı yakalamak özellik ister. Onu da çalarken sert düdükle çalarlar. Ama maalesef bizim hakem bugün düdük çalmadı. Bana göre Rizespor'un pozisyonu da penaltıydı. Bizim atmamız gereken 2 net penaltı vardı. 3. ve 4. var mı bilmiyorum. Her şeye rağmen ufak bir teselli; iyi oynadığımız bir 35 dakika, çok pozisyon bulduğumuz bir 90 dakika olarak anılarda kalacak. Acı bir mağlubiyet olarak anılarda kalacaktır.

BENDE TRAVMA DEVAM EDER

Sadi Tekelioğlu, bu sonucun Salı günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçındaki oyuna etki edip etmeyeceğiyle ilgili bir soruyu yanıtlarken de şu ifadeleri kullandı Etmez mümkün değil. Deneyimli oyuncular. Burada genç oyuncudan veya 3. lig maçından bahsetmiyoruz. Bahsettiğimiz oyuncular Trabzonspor'un oyuncuları. Ülkelerinin milli takımında oynayan, çok deneyimli oyuncular. Bu travma bende devam eder ama oyuncularda şu anda bitmiştir. Devam etmemesi lazım. İyi Trabzonlular'da bu travma devam eder ama futbolcularda etmemesi de doğaldır. Geride kalan bir maçtır.

KARAMAN ALKIŞLANACAK BİR SONUÇ ALDIK

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuncularını ve kendilerini destekleyen taraftarlarını tebrik ettiğini belirterek şunları söyledi Futbolda kırılma noktaları vardır. Cardozo penaltıyı atmış olsaydı maç nereye giderdi bilemiyorum. Takım olarak hem kendi kapasitemizi bilerek oynadık. Itandje'ye ayrı bir paragraf açmak lazım. Penaltıyı ve en az iki üç pozisyon kurtardı. Kapasitemiz ve oyuncu yapımız belli. 3-0 iyi bir sonuç. Ben mağlup olduğumuzda bazen oyuncularımızdan memnun oluyorum, ama kamuoyunda aynı etki olmuyor. Maça baktığınızda topu ayağında tutan, pozisyona giren bir takıma karşı oynadık. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Rakibe göre daha çok koştuk. Daha disiplinliydik. Ligdeki sıralama açısından kaybetseydik aşağıdaki takımların kazanması ilerideki haftalarda bizi sıkıntıya sokardı. 21 puan bizim için alkışlanacak bir olay. Marko Marin, Mehmet Ekici gibi pas dağılımı yapabilen oyuncunun eksikliğini yaşıyoruz. İnşallah devre arasında bunu hallederiz. Haklı bir galibiyet elde ettiğimiz düşünüyorum. Rizespor'u alkışlamak lazım.Trabzonspor bizden iyi ve güçlü takım. Dolayısıyla alkışlanacak bir sonuç aldık.

SERCAN KAYA ŞANSIMI İYİ KULLANDIM

Çaykur Rizesporlu Sercan Kaya, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Bugün benim için çok iyi geçti. Hocam bana şans verdi. Ben de bu şansı çok iyi kullandım. Forma geldiğinde hakkını vermek lazım. Hocama bu şansı bana verdiği için teşekkür ediyorum. Bugün formayı aldığımı düşünüyorum. Bugün iki asist yaptım. Bundan sonra da skora etki edecek başarıyı sağlamak istiyorum dedi.

KALKAVAN SİSTEM TAKIMI OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan da, Enteresan bir maç oldu. Biz sistem takımı olmaya çalışıyoruz. Güzel bir yoldayız. Lige renk katmayı sürdürüyoruz. Galatasaray'dan sonra Trabzonspor'u da yenmek keyifli oldu. Bunun arkası inşallah gelir. Komşumuz Trabzonspor'a başarılar diliyoruz. Büyük bir camia. Ligde daha iyi konuma geleceklerine inanıyoruz diye konuştu.

Bu arada karşılaşmanın ardından Trabzonspor'un stadyumdan ayrılması sırasında, Çaykur Rizesporlu bir taraftar kendisi yaptığı bordo-mavili tabureleri kaleci Onur'a hediye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor - Trabzonspor Maçının Ardından -1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement