Cebeci Ülkü Ocaklarında İstişare Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Cebeci Ülkü Ocaklarında İstişare Toplantısı

Cebeci Ülkü Ocaklarında İstişare Toplantısı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 2. Bölge Başkanı Volkan Varol ve beraberindeki heyet Cebeci Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nı ziyaret ederek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

16.11.2014 18:50

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 2. Bölge Başkanı Volkan Varol ve beraberindeki heyet Cebeci Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nı ziyaret ederek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Olcay Kılavuz, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, özellikle okullardaki uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda uyarılarda bulunarak ocaklı gençlerimizin bu konuda daha hassas ve dikkatli olması gerektiği hususunu dile getirdi. Kılavuz, ayrıca ocaklı gençlerin eğitimi hususuna değinerek kendilerini en iyi şekilde geliştirip yetiştirmeleri, hayatın her alanında örnek bir kişilik olmaları gerektiğini ve bu anlamda tarihi şahsiyetleri kendilerine örnek almalarını öğütledi. Kılavuz, kefeni ile Anadolu'yu fetheden Sultan Alparslan'ı, 21 yaşında peygamber övgüsüne nail olan Fatih Sultan Mehmet Hanı, bizlere bu vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal'i, dava adamının ne olduğunu bizlere gösteren Başbuğ Alparslan Türkeş'i kendinize örnek alın" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cebeci Ülkü Ocaklarında İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement