Cenazesi, Kendi Yaptırdığı Camiden Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Cenazesi, Kendi Yaptırdığı Camiden Kaldırıldı

Cenazesi, Kendi Yaptırdığı Camiden Kaldırıldı

Berat Cömertoğlu, eşi ve kendi adına Okurcalar Beldesi'nde yaptırdığı Berat-Hayriye Cömertoğlu Camii'nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

30.03.2012 17:49  Güncelleme: 17:24

Karaciğer yetmezliği nedeniyle 85 yaşında hayatını kaybeden Delphin Otelleri'nin sahibi hayırsever turizmci Berat Cömertoğlu, eşi ve kendi adına Okurcalar Beldesi'nde yaptırdığı Berat-Hayriye Cömertoğlu Camii'nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, Okurcalar Berat-Hayriye Cömertoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, çok sayıda turizmci ve yakınları katıldı. Cami avlusunda açılan taziye defterine öğrenciler ve sevenleri duygu ve düşüncelerini yazdılar. Cömertoğlu'nun cenazesi, Alanya Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar'ın kıldırdığı namazın ardından defnedilmek üzere Antalya'daki Uncalı Mezarlığı'na götürüldü.

BERAT CÖMERTOĞLU KİMDİR

1927 yılında Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'ne bağlı Çerkezuşağı Köyü'nde dünyaya gelen Cömertoğlu, turizm sektörüne 1980 yılında Okurcalar Beldesi'nde 'Alanya Kamp' adında çadır kampı kurarak başlamıştı. Berat Cömertoğlu, 1988 yılında Cömertoğlu Otelcilik AŞ'yi kurarak Okurcalar'da Delphin Botanik Oteli, 2000 yılında Delphin Deluxe Oteli ve 2005 yılında Lara Delphin Palace, Lara Delphin Diva, son olarak da yine Lara'da Delphin Imperial oteli açarak ülke turizmine hizmet etmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cenazesi, Kendi Yaptırdığı Camiden Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement