Cenevre 2015-Uçuş Fuarı'nda İsviçre Frangının Turizme Etkisi Konuşuldu - Son Dakika
Güncel

Cenevre 2015-Uçuş Fuarı'nda İsviçre Frangının Turizme Etkisi Konuşuldu

Cenevre 2015-Uçuş Fuarı\'nda İsviçre Frangının Turizme Etkisi Konuşuldu

Cenevre havalimanı Meydanı'ndaki alanda düzenlenen 'Cenevre 2015-Uçuş Fuarı'na Türkiye'den THY Cenevre Bürosu, Sunorient Tours ve Byzcance Tours acentaları katıldı.

23.03.2015 11:37

Cenevre havalimanı Meydanı'ndaki alanda düzenlenen 'Cenevre 2015-Uçuş Fuarı'na Türkiye'den THY Cenevre Bürosu, Sunorient Tours ve Byzcance Tours acentaları katıldı.

Az sayıda acentanın katıldığı fuarda Türkiye ilgi çekerken THY pazarlama şefi Celil Yılmaz, İsviçre frangının TL karşısında değer kazanmasının Türk turizmine avantaj sağlıyacağına inandığını, bu avantajın daha çok esnafa yarayacağını söyledi. Yılmaz, otel fiyatlarında her hangi bir indirimin beklenmediği bildirirken rezervasyonlarda her hangi bir iptal olmadığını ekledi.

Byzance Tours'un sahibi Hüseyin Kuş, bu konuda fazla bir şey söylemenin doğru olmayacağını, bekleyip sonucu görmek gerektiğini anlatırken, "İsviçre Frangı'nın değer kazanması Türk turizminin yararına olacağı muhakkak. Çünkü İsviçre'den Türkiye'ye turizm için geleceklerin burada daha az para harcayacakları bir gerçektir" dedi.

Sunorient Tours Genel Müdürü Yücel Körpe de, piyasanın durgun, olduğunu herkesin beklemeyi tercih ettiğini ekledi. - Cenevre

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cenevre 2015-Uçuş Fuarı'nda İsviçre Frangının Turizme Etkisi Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement