Ceylanpınar Demirspor'a Maddi Destek Sözü - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar Demirspor'a Maddi Destek Sözü

Ceylanpınar Demirspor\'a Maddi Destek Sözü

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanı Atilla, 1. Amatör Küme'de mücadele eden Ceylanpınar Demirspor Kulübü'ne maddi destek sözü verdi.

18.12.2014 12:19

Şanlıurfa 1. Amatör ligde yer alan Ceylanpınar Demirspor Kulübü, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Attila'yı makamında ziyaret etti.

Ceylanpınar Belediyesi'nden alınan bilgiye göre, ziyarete Demirspor Kulüp başkanı Abdurahman Karakaya, 2. Başkan Mustafa Çelik, yönetim kurulu üyesi Musa Küçük yıldırım katıldı. Ceylanpınar Belediyespor Kulüp Başkanı Hidayet Dik'in de hazır bulunduğu ziyarete, Ceylanpınar'ın sporda başarılı bir ilçe haline gelmesi de konuşuldu. Ceylanpınar Demirspor Kulübüne olduğu katkılardan dolayı Demirspor Kulüp Başkanı Abdurahman Karakaya Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür etti.

Ziyaret sırasında üzerinde Menderes Atilla'ya yazılı forma hediye eden Karakaya, "Yaklaşık 30 yıldır kulübümüzle Ceylanpınar'ı temsil ediyoruz. İlk defa belediye bazında destek alıyoruz. Belediye Başkanı Atilla'ya teşekkür ederiz" dedi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, amatör sporların her zaman destekçileri olacağını söyledi.

Atilla, Ceylanpınar Belediyesi olarak, spora ve sporcuya çok özen verdiklerini ve bu bağlamda maddi ve manevi yanların da olacaklarını onların başarısıyla da gurur duyacaklarını bildirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar Demirspor'a Maddi Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement