CHP'de Aday Adayı Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

CHP'de Aday Adayı Eğitimleri Devam Ediyor

CHP\'de Aday Adayı Eğitimleri Devam Ediyor

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri İstanbul'da devam ediyor.

11.07.2013 10:12  Güncelleme: 10:15

CHP Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri İstanbul'da devam ediyor.

CHP Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen eğitimler kapsamında, Haziran ayında ilk programını tamamlayan CHP İstanbul örgütü, ikinci program için de hazırlıklarını tamamladı.

12-13 Temmuz 2013 tarihlerinde olmak üzere iki gün sürecek ve İstanbul 1. ve 3. bölge merkezli yapılacak olan eğitimlere, İstanbul ve Tekirdağ'dan; belediye başkanı, belediye meclis üyesi aday adayı parti üyeleri ile üye olmayan yurttaşlar ve muhtar adayı olan 600'e yakın kişinin katılması bekleniyor. Eğitim çalışmalarında katılımcılar, iletişim, halkla ilişkiler ve propaganda dersinin yanında; yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve tartışma ve değerlendirme bölümüyle programı tamamlayacak.

Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimi, Genel Merkez'in belirlediği takvim doğrultusunda, belirlenen bölge merkezlerinde Temmuz ayında büyükşehirler için iki, Eylül ayından itibaren de diğer iller için bir günlük program halinde uygulanmaya devam edecek.

- Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'de Aday Adayı Eğitimleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement