CHP'li Belde Belediye Başkanı İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

CHP'li Belde Belediye Başkanı İstifa Etti

CHP\'li Belde Belediye Başkanı İstifa Etti

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nin, CHP'li Çakırhüyük Belde Belediye Başkanı Mithat Çetin, meclis üyeleriyle birlikte partisinden istifa etti.

08.06.2015 15:58  Güncelleme: 16:15

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nin, CHP'li Çakırhüyük Belde Belediye Başkanı Mithat Çetin'in, beraberinde 6 meclis üyesi ile birlikte partisinden istifa ettiği bildirildi.

"TUNCELİ'DE BİLE MİLLETVEKİLİ ÇIKARAMADIK"

Çakırhüyük Belediye Başkanı Mithat Çetin, CHP'nin seçimde başarısız olduğunu, Tunceli'de bile milletvekili çıkaramadıklarını belirterek, istifasıyla ilgili şöyle konuştu:

"Kendi memleketi olan Tunceli'de iki milletvekilini HDP almışsa; partimizin genel başkanı da başarısızdır. Ben AK Parti'nin arkasında ikinci sırada olduğumuz için kendimi başarısız görüyorum ve CHP'ye zarar vermemek için partimden istifa ediyorum. CHP'li görünüp yönetimde olan arkadaşlar bile partiye ihanet etmiştir. Bundan dolayı ihanet edilen bir partide durmanın da anlamı yoktur. Genel seçimlerde başarısız olduğumuz için 6 belediye meclis üyesi arkadaşlarımla beraber CHP'den istifa ediyoruz."

Çetin, kendisi ve 6 meclis üyesinin bundan sonra bağımsız olarak yollarına devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Belde Belediye Başkanı İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • 06 Ankaralı: adamsın 11 4 Yanıtla
  • atası belli Aslan gibi adamdı are.: helal olsun dürüst siyasetcinin gözünü seveyim 11 3 Yanıtla
  • ad: bu chp nin Türkiyeye hiç bir yararı olmadı hep zarar hep zarar Türkiyenin önünde hep engel oldular ulan siz ne zaman adam olacanız 2 6 Yanıtla
  • Timsahlar: kemal Karabulut(Kılıçdaroğlu)nezaman istifa etcek 2 5 Yanıtla
  • halil g : chp olmek oldikca zordir once demokirst olacaksin, demokiratligin icins sindira caksin yane demokiratlik bir kulturdir bir dusununce dir chp bir katkiniz olmasin ama masa basinda bol kesedan elestirin, dusininiz hele bir zamet 2 2 Yanıtla
  • gülsüm : sonuna kadat akp 1 0 Yanıtla
  • Yumruklu: Kılıçdaroğlu karşıtı onursuzlar, yorumcu GM'nin söylediklerini hak hediyorsunuz. 0 1 Yanıtla

Advertisement