CHP'lilerden 'Çelenk' Protestosu - Son Dakika
Güncel

CHP'lilerden 'Çelenk' Protestosu

CHP\'lilerden \'Çelenk\' Protestosu

CHP Grup Başkan Vekilleri Akif Hamzaçebi ile Muharrem İnce'nin de aralarında bulunduğu grup, siyah çelenk bıraktı.

30.08.2012 15:26  Güncelleme: 07:33

CHP Grup Başkan Vekilleri Akif Hamzaçebi ile Muharrem İnce'nin de aralarında bulunduğu CHP'li grup, törenin ardından Kartal Kaymakamlığına siyah çelenk bıraktı.

İstanbul'daki CHP'li 8 ilçe belediyesinden temsilcilerin buluştuğu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına; CHP Grup Başkan Vekilleri Akif Hamzaçebi ve Muharrem İnce ile CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da katıldı. Hamzaçebi ve İnce, yaptıkları konuşmalarla çelenk yasağına tepki gösterirken, meydanda toplanan kalabalık da sık sık sloganlar atarak konuşmalara destek verdi.

Basın açıklamasının ardından CHP'liler Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından grup bu kez kutlamalar için kendilerine izin vermediği belirtilen Kartal Kaymakamı Nur Mehmet Hamurcu'yu protesto etmek adına kaymakamlık binasının önüne siyah çelenk bıraktı.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, 28 Ağustos günü Kartal İlçe Başkanının kutlama programı için izin başvurusunda bulunduğunu ancak iznin verilmediğini söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'lilerden 'Çelenk' Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement