Çiftçi Kadınların Rengarenk Kadınlar Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Çiftçi Kadınların Rengarenk Kadınlar Günü Kutlaması

Çiftçi Kadınların Rengarenk Kadınlar Günü Kutlaması

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Macar Mahallesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çiftçi kadınların katıldığı bir etkinlik düzenledi.

08.03.2015 14:05

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Macar Mahallesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çiftçi kadınların katıldığı bir etkinlik düzenledi.

Mahalle konağında yapılan etkinliğe Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Av. Semra Yalçın Bilgiç, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazan Durak Özçelik ile birlikte çok sayıda kadın katıldı. Canlı müzik yapılan ve çeşitli ikramların sunulduğu etkinliğin en ilgi çeken kısmı yapılan geleneksel yarışmalar oldu. Sandalye kapmaca, yumurta taşıma ve halat çekme gibi yapılan yarışlarda bayanlar kıyasıya mücadele etti.

Her yıl ilan edilen yılın annesi ise Meryem Yıldırım oldu. Dört çocuk sahibi olan ve iki çocuğu zihinsel engelli olan Meryem Yıldırım fedakarlıklarından dolayı yılın annesi seçildi.

"ÇİFTÇİ KADINLARIMIZLA KUTLADIK"

Etkinlikle ilgili bilgi veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazan Özdurak, "Dünya kadınlar günümüzü bugün çiftçi bayanlarımızla birlikte kutluyoruz. Birçok mahalleden katılımlar gerçekleşti, bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Güzel ve eğlenceli bir program oldu. Yılın kadınını seçtik, kendisine ufak nacizane bir hediyemiz oldu. Bu vesileyle bir kez daha tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü" dedi.

"YENİDEN DÜNYAYA GELDİM"

Etkinlik çerçevesinde yılın annesi seçilen Meryem Yıldırım, etkinliği düzenleyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne teşekkürlerini sundu. Hayatında ilk kez böyle bir ödül aldığını belirten Yıldırım, "Sadece kızım Anneler Günü'nde bana hediye alır. Onun dışında hiç ödül almadım. Bugün çok mutlu oldum. Dünyaya yeniden geldim bugün. Bu etkinliği düzenleyen Nazan Hanım'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

YARIŞMALARDA DERECE ALANLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Oldukça eğlenceli ve şenlik havasında geçen etkinlikte sandalye ve halat çekmede birinci olan Şengül Şahin, yumurta taşımada birinci olan Emine Çetiner'e ödüllerini Gıda Tarım ve Haycancılık Müdürü Nazan Durak Özçelik verdi. Halat çekme yarışmasını kazananlara ise ödüllerini Belediye Başkan Yardımcısı Semra Yalçın Bilgiç verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çiftçi Kadınların Rengarenk Kadınlar Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement