Çifte Cinayete Bir Müebbet Bir Beraat - Son Dakika
Güncel

Çifte Cinayete Bir Müebbet Bir Beraat

Çifte Cinayete Bir Müebbet Bir Beraat

Mustafa Dural, genç kadını öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırılırken, Salih Karagöz'ü öldürdüğüne dair kesin ve inandırıcı delil bulunmadığı için beraat etti.

26.03.2013 16:50  Güncelleme: 12:36

Samsun'da, 3 yıldır birlikte yaşadığı 30 yaşındaki A.Y.K. ile onun nikahlı eşi 34 yaşındaki S.K.'yi öldürmek suçundan yargılanan 41 yaşındaki M.D., genç kadını öldürmekten ömür boyu hapis cezasına çarptırılırken, S.K.'yi öldürdüğüne dair kesin ve inandırıcı delil bulunmadığı için beraat etti.

Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, M.D.'nin sevgilisiyle birlikte S.K.'yi yasak ilişkilerini sürdürmek ve ölüm aylığından yararlanmak için öldürdüklerini, ardından da intihar süsü verdiklerini iddia etti. Ancak sanığın telefon görüşmelerinden yapılan tespitlerde A.Y.K.'ye güvenmediğini, önceki cinayeti gizlemek amacıyla onu da öldürdüğünü ileri sürerek 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Ancak mahkeme sanığa genç kadını öldürmek suçundan ömür boyu, ruhsatsız silah bulundurmaktan 1 yıl 8 ay hapis cezası verirken, S.K.'yi öldürdüğüne dair her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı delil bulunmadığını belirterek beraatine karar verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çifte Cinayete Bir Müebbet Bir Beraat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement