Çiğli Kaymakamı Tegv'li Çocuklarla Resim Yaptı - Son Dakika
Güncel

Çiğli Kaymakamı Tegv'li Çocuklarla Resim Yaptı

Çiğli Kaymakamı Tegv\'li Çocuklarla Resim Yaptı

Dr. Mustafa ARI ve Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah IŞIK ile TEGV'li çocukların buluşmasını sağladı.

05.12.2012 09:16

Eğitim alanında Türkiye'nin en yaygın sivil toplum kuruluşlarından olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çiğli Eğitim Parkı temsili gönüllülük uygulaması için Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa ARI ve Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah IŞIK'ı ağırladı.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 2003 yılından bu yana her yıl coşkuyla kutladığı 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü vesilesiyle bu yıl da İzmir Çiğli Eğitim Parkı "TEGV Gönüllülük Haftası Yerel Etkinlikleri" kapsamında Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa ARI ve Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah IŞIK ile TEGV'li çocukların buluşmasını sağladı.

Dr. Mustafa ARI ve Hamdullah IŞIK ilk olarak TEGV' in tanıtım filmini ve 5 Aralık Dünya Gönüllüler günü için hazırlanan reklam filmini TEGV'li çocuklar ile birlikte izledi. Hemen ardından "Kariyer Söyleşisi" formatında hazırlanan uygulamada çocukların mesleklerine yönelik yönelttikleri soruları yanıtladılar. Temsili gönüllülük için seçtikleri Düşler Atölyesi etkinliğinde ise, etkinliğin gerektirdiği önlüklerini de giyerek mono baskı çalışmasını çocuklar ile birlikte gerçekleştirdiler.

Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa ARI ve Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah Işık çocuklarla birlikte yaptıkları çalışmadan büyük keyif aldıklarını belirterek yaptıkları temsili gönüllülük ile farkındalık yaratılması ve gönüllü faaliyetlere katılımın artması yönünde önemli bir adım atılmasını sağladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çiğli Kaymakamı Tegv'li Çocuklarla Resim Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement