Cinayet Şüphelisi Ağabeyinin İşçisi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Şüphelisi Ağabeyinin İşçisi Çıktı

Cinayet Şüphelisi Ağabeyinin İşçisi Çıktı

Kayseri'de, 2 yıl önce 24 yaşındaki Ömer Karaoğlu'nu çıkan kavgada öldürülerek boş arazide toprağa gömdüğü iddia edilen kişi, ağabeyi Harun Karaoğlu'nun yanında çalıştırdığı 28 yaşındaki Ali Karaoğlan çıktı.

16.04.2012 15:49

Kayseri'de, 2 yıl önce 24 yaşındaki Ömer Karaoğlu'nu çıkan kavgada öldürülerek boş arazide toprağa gömdüğü iddia edilen kişi, ağabeyi Harun Karaoğlu'nun yanında çalıştırdığı 28 yaşındaki Ali Karaoğlan çıktı. Cinayet ile ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli 3 gün süren sorguları ardından adliyeye çıkarıldı.

Olay merkez Kocasinan İlçesi Erkilet Mahallesi Emmiler Köyü'nde 13 Mart 2010 tarihinde meydana geldi. Aralarında alacak anlaşmazlığı olan inşaat işçisi Ali Karaoğlan iddiaya göre arkadaşı Ömer Karaoğlu'nu iple boğarak öldürdü. Karaoğlan, daha sonra arkadaşları 27 yaşındaki Hüseyin Aytaş, 23 yaşındaki İbrahim Demirezen ve 24 yaşındaki Dergah Aytaş'ın yardımıyla cesedi bir arazide açtıkları çukura gömdü. Ailesinin 14 Mart 2010'da yaptığı kayıp başvurusu üzerine teknik ve fiziki takip başlatan polis, Ömer Karaoğlu'nun cep telefonu görüşmeleri, aile çevresi ve arkadaşlarından yola çıkarak önce 7 kişiyi gözaltına aldı. Ömer Karaoğlu'nun ağabeyi Harun Karaoğlu'nun yanında işçi olarak çalıştığı belirlenen Ali Karaoğlan suçunu itiraf edince kendisine yardım eden arkadaşları da gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde 3 gün süren sorgu ardından 4 şüpheli sağlık kontrolünden geçirilip, adliyeye götürüldü. Yer tespiti yapılmak üzere Emmiler Köyü'ne götürülen Ali Karaoğlan'ın tarif ettiği yerde, Ömer Karaoğlu'nun çürümüş cesedi bulundu. İşitme cihazı kullandığı öğrenilen ve gömüldüğü yerde bu cihaz aranan Ömer Karaoğlu'nun kimliğinin belirlenmesi için cesetten alınan diş ve kemik örnekleri ile ağabeyi Ekrem Karaoğlu'ndan alınan kan örneği, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Şüphelisi Ağabeyinin İşçisi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement