Çocuk Vakfı'ndan "Dünya Çocuklarına" Destek - Son Dakika
Güncel

Çocuk Vakfı'ndan "Dünya Çocuklarına" Destek

Çocuk Vakfı\'ndan "Dünya Çocuklarına" Destek

Vakıf Başkanı Şirin: "Yeryüzü Doktorları Derneği'nin 'Orada ve Her Yerde' yaklaşımıyla 30 ülkede sürdürdüğü iyilik yolculuğunu destekleme kararı aldık"

09.05.2014 13:29

Çocuk Vakfı Başkanı Mustafa Ruhi Şirin, Yeryüzü Doktorları Derneği'nin dünya çocukları için yürüttüğü 4 kampanyayı destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

Şirin yazılı açılamasında, 24 yıldır Türkiye ve dünyada acil çocuk gündemleri konusunda kampanya düzenleyen kuruluşların proje ve kampanyalarını desteklediklerini ve duyurmaya çalıştıklarını belirtti.

İçinde bulunulan siyasi gündemin, çocuk sorunlarına yönelmeyi ertelediğini düşündüklerini aktaran Şirin, şunları kaydetti:

"Buna rağmen, gönüllülerimiz yaşadıkları evlerin en yakınındaki güç koşullardaki çocukların esenliği için çalışmalar yürütüyor. Ülke ölçekli çocuk ödevlerimiz yanında dünya çocuklarına karşı da sorumlu olduğumuzun farkındayız. Gönüllülerimize, dünya çocukları için yapabilecekleri çocuk ödevleri de öneriyoruz. 4 ay boyunca yaptığımız değerlendirme sonunda, Yeryüzü Doktorları Derneği'nin 'Orada ve Her Yerde' yaklaşımıyla 30 ülkede sürdürdüğü iyilik yolculuğunu destekleme kararı aldık. Bu amaçla derneğin, 'Anne-Çocuk ve Beslenme', 'Gülümseyen Çocuklar', 'Umut Menekşeleri' ve 'Yuvalarını Kalbimizde Kuralım' projelerini destekleme kararı aldık."

Mustafa Ruhi Şirin, gönüllülerden proje ve kampanyaları inceleyerek, desteklemelerini, dostlarına önerip, çocuk yararını gözeten sosyal medya mecralarında duyurmalarını beklediklerini bildirdi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çocuk Vakfı'ndan 'Dünya Çocuklarına' Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement