Çocuklar Polisle Sinemaya Gitti - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Polisle Sinemaya Gitti

Çocuklar Polisle Sinemaya Gitti

Adana'da 'Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı' kapsamında "Biz Biriz" projesi içerisinde 500 çocuk sinemaya götürüldü.

13.09.2012 10:18  Güncelleme: 11:00

Adana'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Başbakanlık tarafından yürütülen 'Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı' kapsamında "Biz Biriz" projesi içerisinde 500 çocuk sinemaya götürdü. Çocuklardan bazıları ilk kez geldiği sinemada heyecanlandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri 500 çocuğa bir dizi etkinlik düzenliyor. Adana'ya Doğu ve Güneydoğu Anadolu'dan göç eden ailelerin çocuklarıyla, kentteki aileleri kaynaştırmak için çocuklarını önce izcilik kampında, ardından sinemada buluşturuldu. 12-17 yaş arası seçilmiş 500 çocuk, polis tarafından sinemaya götürüldü. "Buz Devri 4 - Kıtalar Ayrılıyor" adlı 3 boyutlu çizgi filmini izlemek için sinemaya gelen çocuklar patlamış mısırlarını ve 3-D gözlüklerini aldıktan sonra yerlerine oturarak filmi izlemeye başladı.

Polis ağabey ve ablalarıyla birlikte ilk kez sinemaya gittiğini söyleyen 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Hande Aslan, "Daha önce ailemle birlikte tiyatroya gittim ama sinemaya gitmemiştim. Film çok güzeldi. Arkadaşlarımla beraber çok güldük. Filmin 3 boyutlu olması beni çok etkiledi. Sanki filmde bende oynuyordum" dedi.

9 kardeşi olduğunu söyleyen 13 yaşındaki İbrahim Atlı, "Biz 9 kardeşiz. Sinemaya giderek film izleme imkanı bulamadım. Polis ağabey ve ablalarım sayesinde ilk kez sinemaya gidiyorum. Çok heyecanlıyım" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuklar Polisle Sinemaya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement