Sahipsiz kediyi parçalayan pitbull'un sahibinden "Pes" dedirten savunma - Son Dakika
Güncel

Sahipsiz kediyi parçalayan pitbull'un sahibinden "Pes" dedirten savunma

Aliağa ilçesinde Pitbull cinsi köpeğinin sahipsiz kediyi öldürmesine izin veren ve çevredekilerin tepkisi üzerine köpeğini tekmeleyen Muzaffer G isimli kişi gözaltına alındı. Türkiye'de yasaklanan Pitbull cinsi köpeği tasmayla gezdiren Muzaffer G, köpeğinin saldırısını engellemedi. Olayın cep telefonuyla görüntülenmesi ve çevredekilerin tepkisi sonucunda Muzaffer G, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Muzaffer G, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek.

28.05.2024 10:23

İzmir'in Aliağa ilçesinde pitbull cinsi köpeğinin sahipsiz kediyi öldürmesine izin veren ve çevredekilerin tepkisi üzerine köpeğini tekmeleyen kişi gözaltına alındı. Köpeğin sahibi hakkında Hayvanları Koruma Kanunu'na muhalefet suçlamasıyla işlem yapılacak.

BOĞAZINDAN ISIRDIĞI KEDİYİ NEFESSİZ BIRAKTI

Olay, akşam saat 18.00 sıralarında İzmir Caddesi'nde meydana geldi. 33 yaşındaki Muzaffer G., caddede yürüdüğü sırada tasmasından tuttuğu köpeği bir kediye saldırdı. Kediyi boğazından ısıran pitbull cinsi yasaklı ırk köpek, zavallı hayvanı sağa sola savurup nefessiz bıraktı.

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp 'Bu iş böyle dayı' diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

TEKME VE ZİNCİRLE ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

Acı içerisinde kıvranan kedi can çekişirken, köpeğin kediyi dişleriyle savurduğu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Muzaffer G., o anları sadece izlemekle yetindi. Çevredekilerin tepkisi üzerine ise köpeğe tekme atıp zincirle vurarak durdurdu.

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp 'Bu iş böyle dayı' diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

SAVUNMASI "PES" DEDİRTTİ

Çevredeki esnaf ve vatandaşların tepki gösterdiği Muzaffer G., kendisini "Ne yapayım? Bu iş böyle dayı" diyerek savundu.

Pitbull köpeğini kediye saldırtıp 'Bu iş böyle dayı' diye savundu! Şüpheliye 10 dakikada gözaltı

10 DAKİKADA GÖZALTINA ALINDI

Durumun bildirilmesi üzerine Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma ile Muzaffer G., 10 dakika içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenilirken, kediye saldırarak ölümüne sebep olan yasaklı ırk köpek ise barınağa götürüldü.

Sahipsiz kediyi parçalayan pitbull\'un sahibinden "Pes" dedirten savunma
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sahipsiz kediyi parçalayan pitbull'un sahibinden 'Pes' dedirten savunma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Sabri İnce: Yasaklı ırk olmasına rağmen hala bulunduran var . Eeeee bu kanunlar ile bu kadar. 85 1 Yanıtla
  • Ozgur Turker: 2 tabe agresif pitbull’un oldugu kafese atacaksin sonra da “napalim bu is boyle dayi” diyeceksin. Temiz cozum olur. 73 0 Yanıtla
  • Kazım Özkan: ondan sonra köpekleri uyutmayalım diye böğürürüz 47 4 Yanıtla
  • Zeliha Yamak Sozbilir: Bu cins köpekler sahiplerinden alınıp barınaklara konulsun böyle vahşi hayvanlarla bir arada yaşamak istemiyoruz artık devlet buna bir el atsın 51 0 Yanıtla
  • Burak Yılmaz: Sanki bile bile bu ülke laşkalaştırılor, kanun ceza yargı yasama kime göre neye göre işliyor, Hele birde üzerine ülkeye rüşvet girmişse Allah muhafaza artık siz gerisini düşünün 16 2 Yanıtla
  • Mert kursun : en kısa zamanda sahibi nide parçalaması dileklerimizle eden bulur 14 0 Yanıtla
  • Serkan Beyhan: Köpeğin suçu yok. Ağızlık takmayan sahibi rn ağır cezayı almalı 12 1 Yanıtla
  • yıldıray yanık: Bir kişi bir suç işleyeceği zaman yada işlemeden çok öncesi yatacağı hapisi,alacağı yaptırım ve para cezasını hesaplar ve suça kendini hazırlar. Bu kim olursa olsun 10 kişiden 8 kişi bu şekil hareket eder. Bu pitbulun sahibide yasak olduğunu biliyor tabiki.Ve alacağı cezayıda biliyor ve işte bu rahatlık buradan geliyor. Gidecek ifade verecek belki bir kaç bin lira ceza yiyecek ve serbest kalacak. İşte rahatlık buradan geliyor. Kanun ve yasa zayıflığı 11 0 Yanıtla
  • ZAFER YILDIZ: Avrupa'da ki kanunlar uygulansın yeter. 11 0 Yanıtla
  • Yakup Becerikli: sonıç, sonuç 9 0 Yanıtla

Advertisement