Coşkun Özarı Ankara'da Anıldı - Son Dakika
Güncel

Coşkun Özarı Ankara'da Anıldı

Coşkun Özarı Ankara\'da Anıldı

Oğlu MURAT ÖZARI. ŞAMPİYON GÜREŞÇİ EROĞLU.

27.08.2011 18:05

Oğlu MURAT ÖZARI: "TÜRK FUTBoluNA DAMGASINI VURMuş BİR DUAYENDİ"

ŞAMPİYON GÜREŞÇİ EROĞLU: "İZ BIRAKAN SPOR ADAMLARINDAN BİRİSİ"

Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hayata gözlerini yuman Eski Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Coşkun Özarı, Ankara'da kendisi için düzenlenen futbol turnuvasında anıldı.

Milli takımın yanı sıra Galatasaray, Akyurt Şeker spor ve Adana Demirspor'u çalıştıran ve "Hocaların hocası" lakabı ile anılan eski gazeteci Coşkun Özarı için Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda "1. Merhum Coşkun Özarı Turnuvası" düzenlendi. İstanbul ve Ankara şöhretlerinin katılımıyla oynanan maçta şöhretler takımında Rıdvan Dilmen, Faik Çetiner, Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler ve Gökmen Özdanak gibi ünlü isimler yer aldı. 15'er dakikalık iki devreden oynanan maç 2-2 berabere tamamlandı. Penaltı atışları sonucu ise İstanbul Şöhretler Takımı maçı 9-7 kazandı.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Coşkun Özarı'nın oğlu Murat Özarı, duygularımı kelimelerle anlatmanın çok zor olduğunu belirterek, "Cebeci Stadı'na geldiğimde babamın resmini ve formaların üzerinde ismini gördüm. Bu arada Akyurt Belediye Başkanına, Galatasaray, Şekerspor ve Adana Demirspor kulübüne çok teşekkür ediyorum. Ben kırmayıp İstanbul'dan buraya gelen sanatçı ve yorumcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi bir gün oldu. Babamı andık. Kendisi Türk futboluna damgasını vurmuş duayen bir isimdi ve onu anlatmak çok zor" ifadelerini kullandı.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Şeref Eroğlu ise Coşkun Özarı'nın Türk futbolu için önemli bir isim olduğunun altını çizerek, "Bu tür insanları bu tür günlerde anmak çok faydalı. İz bırakan spor adamlarımızdan birisi. Çok zevkli bi maç oldu. Önemli olan dostluğun kazanmasıydı" dedi.

Maçın ardından turnuvaya katılan şöhretlere plaketleri verilirken turnuva kapsamında Akyurt Şekerspor, Galatasaray A2 takım ve Adana Demirspor'un katılımıyla üçlü turnuva gerçekleştirildi. Turnuvada elde edilen gelir ise şehit ailelerine bağışlanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Coşkun Özarı Ankara'da Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement