Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nijerya Cumhurbaşkanı'na Taziye Telefonu - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nijerya Cumhurbaşkanı'na Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan Nijerya Cumhurbaşkanı\'na Taziye Telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Jonathan'ı telefonla arayarak çok sayıda insanın hayatını kaybettiği terör saldırısıyla ilgili taziyelerini iletti.

12.01.2015 09:13  Güncelleme: 09:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Goodluck Ebele Jonathan'ı telefonla arayarak çok sayıda insanın hayatını kaybettiği terör saldırısıyla ilgili taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen günlerde Nijerya'nın Borno eyaletindeki Baga kasabasında çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırısıyla alakalı olarak Nijerya Cumhurbaşkanı Goodluck Ebele Jonathan ile bir telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Erdoğan, menfur saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, hayatlarını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere tüm dost Nijerya halkına başsağlığı, yaralılara da acil şifa dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Nijeryalı mevkidaşı Jonathan'a, kendisini derinden üzen söz konusu acımasız saldırıyı duyar duymaz olayı kınayan bir mesaj yayımladığını hatırlatarak, Türkiye'nin terörle mücadele konusunda her türlü yardım ve mücadeleye hazır olduğunu söylediği kaydedildi.

İkili ilişkilere de değinilen görüşme sırasında, Nijerya Devlet Başkanı Jonathan'ın da Erdoğan'a teşekkür ederek, terörle mücadele konusunda da işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nijerya Cumhurbaşkanı'na Taziye Telefonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement