Erdoğan'dan Teröristlere Gözdağı: DEAŞ'a Ne Yaptıysak, YPG'ye de Aynısını Yapacağız - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Teröristlere Gözdağı: DEAŞ'a Ne Yaptıysak, YPG'ye de Aynısını Yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zalimin adı dün rejimdi, DEAŞ'tı, bugün YPG. DEAŞ'a ne yaptıysak bu örgüte de aynısını yapacağız ve sınırlarımızı güvenli hale getireceğiz." dedi.

30.12.2017 13:38  Güncelleme: 14:20

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kastamonu İl Kongresi'ne katıldı. Kılıçdaroğlu'na sert çıkan Erdoğan, terör örgütlerine de gözdağı verdi: Zalimin adı dün rejimdi, DEAŞ'tı, bugün YPG. DEAŞ'a ne yaptıysak bu örgüte de aynısını yapacağız ve sınırlarımızı güvenli hale getireceğiz.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"NE CİNS Bİ ADAMSIN BE!"

"Söylediği şeye bak, tek tip elbiseyle ilgili. 'Onların yakınların yok mu, onları o halde gördükleri zaman ne yapacaklar, üzülmeyecek mi, şöyle olmayacak mı, böyle olmayacak mı?' ya sen ne cins adamsın be. Sen benim 251 şehidimin yakınlarını düşünmüyorsun, sen benim 2 bin 193 gazimin yakınlarını düşünmüyorsun. 'Onların acaba yakınları, evlatları, kardeşleri şehit olduğu zaman ne yaptılar, ne yapıyorlar' diye soruyor musun? Bunu düşünüyor musun? Yok."

"DEAŞ'A NE YAPTIYSAK, YPG'YE DE AYNISINI YAPACAĞIZ"

Zalimin adı dün rejimdi, DEAŞ'tı, bugün YPG. DEAŞ'a ne yaptıysak bu örgüte de aynısını yapacağız ve sınırlarımızı güvenli hale getireceğiz. "

"TERÖR ÖRGÜTÜNÜ TEPELEYECEĞİZ"

Bu ülke bizimle çalışmak istemezse biz ne yapacağız? Kendisi bilir. Bölgedeki herkes şu gerçeği artık kabullenmelidir. Biz bu terör örgütünü çok da uzak olmayan bir tarihte öyle veya böyle tepeleyeceğiz. Talebimiz, bu süreçte kimsenin ayağımıza dolaşmamasıdır.

"ZALİM DÜN REJİM, DEAŞ'TI, BUGÜN YPG"

Madem Suriye'de her şey güllük gülistanlık, 3 milyonun üzerinde insan niye bizim topraklarımızda yaşamaya devam ediyor? Çünkü biz de, bu insanlar da biliyor ki sınırın öte tarafında sadece örgüt isimleri, sadece örgüt işaretleri değişiyor, zulüm baki. Dün zalimin adı rejimdi, dün zalimin adı DEAŞ'tı, bugün zalimin adı YPG/PYD'dir. Biz DEAŞ'a ne yaptıysak bu örgüte de aynısını yapacak ve mutlaka sınırlarımızın ötesini güvenli hale getireceğiz.

"TERÖR KORİDORU TEHDİT OLUŞTURUYOR"

Afrin'i ve Münbiç'i teröristlerden arındırdığımızda buraların asıl sahibi olan kardeşlerimiz evlerine yeniden kavuşacaklardır. Ardından Tel Abyad ve Resulayn'dan başlayarak tüm sınır bölgelerimizi güvenli hale getireceğiz. Çünkü sınır bölgelerimiz bir terör koridoru olarak bize tehdit oluşturuyor.

"ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ"

Bizzat şahsıma bölgedeki örgütlere silah verilmeyeceği söylendiği günden beri yüzlerce tır değil, 4 bini aşkın tır, silah yüklü, zırhlı taşıyıcı yüklü... Bunlar Suriye'de sınırlarımız boyu dağıtılmakla kalmadı, bir de önümüzdeki yılın bütçesine bu iş için ödenek konuldu. Aldığı bu destekten dolayı şımaran bölücü terör örgütünün azgınlığı her geçen gün artıyor. Dolayısıyla artık sözün bittiği yerdeyiz. Bundan sonra sadece ve sadece icraata, uygulamaya bakacağız.

Erdoğan\'dan Teröristlere Gözdağı: DEAŞ\'a Ne Yaptıysak, YPG\'ye de Aynısını Yapacağız
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Teröristlere Gözdağı: DEAŞ'a Ne Yaptıysak, YPG'ye de Aynısını Yapacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement