Daha Yeşil Bir Seydişehir İçin - Son Dakika
Güncel

Daha Yeşil Bir Seydişehir İçin

Daha Yeşil Bir Seydişehir İçin

Seydişehir Belediyesi yeşil ve yaşanabilir bir kent için ilçede ağaçlandırma çalışmalarına hız verdi.

28.03.2013 16:45  Güncelleme: 16:46

Orman Haftası nedeniyle Seydişehir Belediyesi bünyesinde bulunan Oğlak Geçidi Ağaçlandırma sahasında 11.400 ağaç toprakla buluşturuldu.

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Gönüllü Hanımlar Derneğinin katkılarıyla gerçekleştirilen etkinliğe Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat , Gönüllü Hanımlar Derneği üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Askerlik Şube Başkanı, Endüstri Meslek Lisesi Müdür,öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Seydişehir Belediyesine ait Oğlak Geçidi Mevkiinde bulunan 150 bin metrekarelik alanda karaçam,çınar,dişbudak,çınar yapraklı akçaağaç, akçaağaç,mavi selvi,sedir, mavi ladin, batı ladini,topak asya, fidanları ekildi.Ağaçlandırma çalışmalarına katılan Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat öğrencilerle birlikte fidan dikti.Büyük bir heves ve istekle fidan diken öğrenciler adeta birbiriyle yarıştılar.

Gönüllü Hanımlar Derneği Başkanı Emine Aslan; Seydişehir Belediyesi'nin ağaçlandırma çalışmalarını her zaman takdirle karşıladıklarını, bugün de burada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat'a çevre duyarlılığı konusunda verdiği destek için teşekkürlerini ifade etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat;" Seydişehir Belediyesi olarak ilçemizin yeşil ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çalışmalarımızı büyük bir hızla sürdürüyoruz. Aydınlık geleceğimizin sahipleri olan çocuklarımıza bırakabileceğimiz en değerli miras, temiz bir çevre, yaşanabilir,sağlıklı ve yeşil bir dünyadır.Bu amaçla çevre bilincini geleceğimizin teminatı gençlerimize aşılamaya çalışıyoruz. Taşıyla , toprağıyla, ağacıyla bu ülke hepimizin Yaptığımız parklarla yepyeni yaşam alanları oluşturarak halkımızın hizmetine sunuyoruz.Memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Daha sonra katılımcılara Seydişehir Belediyesi ve Gönüllü Hanımlar Derneği tarafından ikramda bulunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Daha Yeşil Bir Seydişehir İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement