Damat Adayları İçin Seçkin Tasarımlar - Son Dakika
Güncel

Damat Adayları İçin Seçkin Tasarımlar

Damat Adayları İçin Seçkin Tasarımlar

Güzel gelinlere yakışıklı damatlar eşlik ediyor.

25.05.2012 15:46

Düğün sezonunun açılmasıyla evlilik hazırlıkları da hız kazandı ve hem gelinlik hem damatlık siparişleri verilmeye başlandı. Günümüzde artık gelinlikler kadar damatlıklar da farklı beğenilere hitap eden tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

En az gelin adayları kadar seçici olan damat adayları hayatının en özel gününde çok şık olmak istiyor. Çünkü; yaşı, tarzı, zevkleri ne olursa olsun o gece gelinden sonra en çok ilgiyi çeken kişi şüphesiz damatlar. Gelinin güzelliğine, gecenin konseptine uyum sağlayacak damatlık seçimi önem taşıyor. Ancak damat adayları yakışıklı olmak uğruna rahatlığından da ödün vermek istemiyor. Saatlerce üzerinde taşıyacağı smokinin seçiminde kalitesi, modern kesiminin yanı sıra rahatlığı da öne çıkıyor.

Damatlıklar klasik şekliyle; pantolon, ceket, gömlek üçlüsüne sahip olsa da Sabri Özel kalitesiyle ve kendi tarzınızı yansıtan küçük ayrıntılar ile farkınızı yansıtabilirsiniz. Sabri Özel Koleksiyonu'nda tamamlayıcı aksesuarlar da bulmak mümkün. Kol düğmesi, kravat, papyon, kemer gibi stile, zevke ve isteğe göre değişebilen aksesuarlar Sabri Özel Mağazaları'nda damatları bekliyor.

Siyah, koyu lacivert, füme, gri tonlarıyla klasik takım elbiselerin yanı sıra, bedene oturan slimfit takım elbiseler de heyecan veren detaylarla göz dolduruyor. İnce detaylar kimi zaman yıkamalı kumaşta, kimi zaman dikiş ve garnilerle uygulanarak farklı bir stil yakalanıyor.

O gece herkes takım elbise giyecek ama Sabri Özel'den alacağınız damatlık ile tüm dikkatleri üzerine çeken siz olacaksınız. Hayatının en özel gününde Sabri Özel şıklığını yaşayanlar aynı zamanda ömürlük bir takım elbisenin de sahibi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Damat Adayları İçin Seçkin Tasarımlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement