Daü’den Ünlü Girişimci Baybars Altuntaş Geçti - Son Dakika
Güncel

Daü’den Ünlü Girişimci Baybars Altuntaş Geçti

Daü’den Ünlü Girişimci Baybars Altuntaş Geçti

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İşletme ve Ekonomi Fakültesi, İşletme Bölümü, Deulcom International Kurucusu ve Dragons'Den Yatırımcısı Baybars Altuntaş'ı ağırladı.

18.05.2011 15:43

Girişimcilik konusunda konferans vermek amacı ile DAÜ'ye gelen Altuntaş, 17 Mayıs 2011 Salı günü, saat 14:30'da, DAÜ Mehmet Tahiroğlu Salonu'nda gerçekleştirilen konferansta genç girişimcilere kazandığı deneyim ve tecrübeler doğrultusunda ışık tuttu. Dragons' Den Türkiye programının çeşitli bölümlerden oluşan video gösterimi ile başladığı konferansta Altuntaş katılımcılara kendisinin nasıl dünyadaki 110 Dragondan ve Türkiye'deki 5 Dragondan biri haline geldiğini anlattı.

Kendi hayat hikayesinden örnekler veren Altuntaş, basamakların en alt kademesinden nasıl bu kadar başarılı olabildiğini katılımcılarla paylaştı. İş fikrinin çok önemli olduğuna değinen Altuntaş, başarılı iş fikrinin sineği bağdattan getirdiğine değindi. Girişimciliği sadece ticari girişimcilik olarak görmemek gerektiğini vurgulayan Altuntaş, sosyal yönünün de son derece önemli olduğunu ve parayla ölçülemeyecek değerler kazandırdığını belirtti. Girişimcilerin bardağın dolu kısmına bakan kişi olduğunu aktaran Altuntaş, "olmaz, yapamazsın" sözlerine karşı girişimcinin kulağını kapaması gerektiğini ve erken kalkanın erken yol aldığını sözlerine ekledi.

Altuntaş konferans öncesinde DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak'ı makamında ziyaret ederek, ikinci kez geldiği DAÜ'de öğrencilerle buluşacak olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ziyarette Altuntaş'a DAÜ Rektörü tarafından Kıbrıs'a özgü hediye de takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Daü’den Ünlü Girişimci Baybars Altuntaş Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement