DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kaymakamlık Personeline Eğitim Veriyor - Son Dakika
Güncel

DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kaymakamlık Personeline Eğitim Veriyor

DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kaymakamlık Personeline Eğitim Veriyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi , ''Vatandaşla Etkin İletişim Ve Davranış Becerileri" Konusunda Seminer Verilecek.

22.03.2011 16:52

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Gazimağusa Kaymakamlığı personeline yönelik olarak "Vatandaşla Etkin İletişim ve Davranış Becerileri" konusunda seminer verilecek. 23 Mart 2011 tarihinde, DAÜ Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu TH 108 numaralı salonda düzenlenecek olan seminere konuşmacı olarak DAÜ-SEM eğitmenlerinden DAÜ Genel Eğitim Bölümü Öğretim Görevlisi, Uzman Kenan Başaran katılacak.

Üç saat sürecek olan seminer kapsamında "Biz Kimiz?", "Vatandaşla İletişim" ve "Empati" başlıkları altında Kaymakamlık personeline yönelik olarak kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunacak olan bilgiler aktarılacak. DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürü ve DAÜ-SEM Koordinatörü Derviş Ekşici, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada Gazimağusa Kaymakamlığı ile DAÜ-SEM arasındaki işbirliği kapsamında verilecek olan seminerin Kaymakamlık personelinin bilgi donanımı açısından büyük önem arz ettiğini vurguladı.

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ile Gazimağusa Kaymakamı Beran Bertuğ'un kısa süre önce biraraya gelerek eğitim konularını görüştüklerini belirten Ekşici, DAÜ Rektörlüğü tarafından Devlet Kurum ve Kuruluşlarına yönelik eğitimlerin desteklendiğini ve DAÜ'nün bir eğitim kurumu olarak sosyal sorumluluk kapsamında bireysel ve kurumsal eğitimlere de önem verdiğini vurguladı. Ekşici; sürekli ve geniş tabanlı bir hizmetiçi eğitim uygulandığı takdirde, personelin giydiği kıyafetten telefondaki ses tonuna, vatandaşa hizmetine ve etkili iletişime kadar birçok konuda yararı olacağını ve çok kısa zamanda etkilerinin ortaya çıkacağını belirtti.

Gazimağusa Kaymakamlık personeline verilecek olan seminer sonunda ise katılımcılara DAÜ-SEM'in katılım belgeleri de takdim edilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Kaymakamlık Personeline Eğitim Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement