Davutoğlu'na, Alexıs Önlemi - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu'na, Alexıs Önlemi

Davutoğlu\'na, Alexıs Önlemi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Yunanistan ziyareti kritik bir tarihe denk geldi.

05.12.2014 19:07

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Yunanistan ziyareti kritik bir tarihe denk geldi. Yarın 2008'de polis kurşunuyla öldürülen 15 yaşındaki Alexis'in ölüm yıl dönümü. Yunan Polisi Atina genelinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ziyareti de bu önlemleri daha da üst noktaya taşıdı.

Davutoğlu'nun havalimanından şehre girişine kadar Yunan polisi yol boyunca nöbet tuttu. Başbakan ve heyetinin kalacağı Hilton Oteli'nin çevresi araç trafiğine kapatıldı. Otel önünde ve çevresinde önlem alındı.

Bu arada Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Atina temasları başladı. İlk olarak Cumhurbaşkanı Karolos Papulyas ile görüşen Davutoğlu ardından Yunanistan Başbakanı Antonis Saramas ile bir araya geldi. Davutoğlu Yunanistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan Başbakanlığa yürüyerek geçti. Davutoğlu'nun bu akşam Türk - Yunan İş forumuna katılması ve bir konuşma yapması bekleniyor. Ayrıca bugün ve yarın saat 3'e kadar Atina'nın Anayasa Meydanıyla Başbakan Davutoğlu ile heyetinin kalacağı Hilton Oteli arasında her türlü gösteri yasaklandı. Başbakan Davutoğlu'nun yarın öğleden sonra Atina'dan ayrılması bekleniyor. - Atina

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu'na, Alexıs Önlemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement