Davutoğlu: Şiddete Karşı Önlem ve Sorumluluk Almayan Her Makam Bu Katliamdan Sorumludur - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Şiddete Karşı Önlem ve Sorumluluk Almayan Her Makam Bu Katliamdan Sorumludur

Davutoğlu: Şiddete Karşı Önlem ve Sorumluluk Almayan Her Makam Bu Katliamdan Sorumludur

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Sağlıkta şiddetten, sağlıkta vahşete! Hastane personelinin can güvenliğini sağlayamayan, şiddete karşı önlem ve sorumluluk almayan her makam bu katliamdan sorumludur” açıklamasını yaptı.

06.07.2022 22:05  Güncelleme: 22:08

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Sağlıkta şiddetten, sağlıkta vahşete! Hastane personelinin can güvenliğini sağlayamayan, şiddete karşı önlem ve sorumluluk almayan her makam bu katliamdan sorumludur" açıklamasını yaptı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya'da kardiyoloji doktoru Ekrem Karakaya'nın bir hasta yakını tarafından öldürülmesine tepki gösterdi. Davutoğlu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Sağlıkta şiddetten, sağlıkta vahşete! Hastane personelinin can güvenliğini sağlayamayan, şiddete karşı önlem ve sorumluluk almayan her makam bu katliamdan sorumludur. Ekrem Karakaya"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Şiddete Karşı Önlem ve Sorumluluk Almayan Her Makam Bu Katliamdan Sorumludur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement