Deprem Öğretmenlerinin Çiçekleri Antalya'dan - Son Dakika
Güncel

Deprem Öğretmenlerinin Çiçekleri Antalya'dan

Deprem Öğretmenlerinin Çiçekleri Antalya\'dan

Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği, yaklaşan Öğretmenler Günü dolayısıyla, Van'da görev yapan meslektaşlarına 14 bin karanfil ve gül gönderdi.

18.11.2013 12:51

Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği, yaklaşan Öğretmenler Günü dolayısıyla, Van'da görev yapan meslektaşlarına 14 bin karanfil ve gül gönderdi. Emek emek işlenen çiçekler kolilendikten sonra arabaya yüklendi.

Antalya'da, Van'da meydana gelen depremden etkilenen öğretmenler için anlamlı bir kampanya düzenlendi. Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği başlattığı proje ile Van'da görev yapan öğretmenlere 14 bin çiçek gönderildi.

Antalya Eğitim Gönüllüleri Derneği Sözcüsü Ramazan Ersoy, öğretmenler ve dernek olarak, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Van'da öğretmenlik yapan arkadaşlarıyla bir proje başlattıklarını söyledi. Bu proje kapsamında Antalya'daki çiçek üreticilerinden alınan çiçekleri dernek vasıtasıyla Van'a gönderdiklerini ifade eden Ersoy, "Onların depremden sonra göstermiş oldukları duyarlılık, vefa ve vatan sevgilerine Antalyalı öğretmenler olarak duyarsız kalamazdık. Oradaki arkadaşlarımıza gücümüzün yettiği kadar bir katkıda bulunma adına öğretmenler gününü kutlama adına çiçek gönderiyoruz" dedi.

Gönderilen çiçeklerin Van'daki öğretmenler derneği tarafından şehrin en ücra köyünde dahi görev yapan öğretmenlere ulaştırılacağını kaydeden Ersoy, şöyle konuştu: "Onlara Antalya'dan sevgi ve saygılarımızı ulaştırmış olacağız. Bu aynı zamanda doğu-batı kardeşliği öğretmen camiasının birbirine duyarlılığı çerçevesinde değerlendirilebilir. Ortaya çıkan sonuç çiçekler kadar güzel olacaktır. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz."

Van'da, 23 Ekim ve 9 Kasım'da iki deprem meydana gelmişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deprem Öğretmenlerinin Çiçekleri Antalya'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement