Deprem Şehitleri Unutulmayacak - Son Dakika
Güncel

Deprem Şehitleri Unutulmayacak

Deprem Şehitleri Unutulmayacak

Acılar Tazelenecek Ve Yapılan Hatalardan Ders Çıkarılacak.

16.08.2010 08:37

17 Ağustos 1999 yılında gerçekleşen ve büyük acılara sebep olan Marmara Depremi bir kez daha hatırlanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yarın (16 Ağustos Pazartesi) düzenleyeceği programla 11. yılında Marmara Depremi'ne dikkat çekecek.

UYUMADAN, UNUTMADAN

Fuar Alanı'ndaki Güneş Sahnesi'nde saat 21.30'da başlayacak olan program 17 Ağustos Depremi'nin başladığı 03.02'ye kadar sürecek. Kuran-ı Kerim okunmasıyla başlanacak olan programda Anadolu Ajansı Kocaeli Deprem Fotoğrafları Sergisi de 'O Gece' yaşanan acıları bir daha yaşatacak.

KURAN ZİYAFETİ VE MEVLİT

Konya Sema Grubu'nun Sema gösterisi ile devam edecek olan programda Ömer Göngeloğlu sohbetiyle gönüller huzur bulurken, deprem şehitlerine dualar gönderilecek. Dursun Ali Erzincanlı'nın şiirleriyle katılacağı gecede Reha Yeprem deprem anılarını anlatacak. Deprem Belgeseli'nin olacağı programda Mısırlı Hafız Mahmud Tuhi, Hafız Hüseyin Turkan ve Kahire Kuran Okuma Birincisi Alper Ramazan Kanderun Kuran ziyafeti verecekler. Program 03.02'de okunacak olan duanın ardından son bulacak.

3 DEPREM İSTASYONU FAALİYETE GEÇİYOR

Öte yandan gündüz programında ise Yerel Deprem Kayıt Ağı Sismolojik İzleme Merkezi'ne bağlı 3 adet Deprem İstasyonu'nun açılışı gerçekleşecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda yapılacak olan programda TÜPRAŞ, TOSB ve KOSBAŞ'a yerleştirilen istasyonların sembolik açılışı yapılacak. 15, 16 ve 17 Ağustos tarihlerinde ise İzmit Yürüyüş Yolu'nda kurulacak olan deprem bilgilendirme stantları kurulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deprem Şehitleri Unutulmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement