Dereye Uçan Sürücüyü Teselli Etmek Mümkün Olmadı - Son Dakika
Güncel

Dereye Uçan Sürücüyü Teselli Etmek Mümkün Olmadı

Dereye Uçan Sürücüyü Teselli Etmek Mümkün Olmadı

Ataşehir'de kaza yapan araçlardan biri, Kurbağalıdere'ye uçtu. Aracın 19 yaşındaki sürücü bir türlü şoktan çıkmadı. Uzun süre ağlayan sürücü, ambulansla hastaneye götürüldü.

21.09.2016 12:16  Güncelleme: 15:06

Ataşehir'de iki otomobilin karıştığı kazada kontrolden çıkan bir otomobil Kurbağalıdere'ye uçtu. Hafif yaralanan sürücü gözyaşlarına boğulurken şoka giren sürücüyü teselli etmek mümkün olmadı.

KURBAĞALIDERE'YE UÇTU

Kaza saat 10.45 sıralarında Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi ile Pınar Sokak kesişiminde meydana geldi. Fatih Gökmen ile Mehmetcan Ekinci'nin kullandığı otomobiller çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 19 yaşındaki Mehmetcan Ekinci'nin kullandığı otomobil kontrolden çıkarak Kurbağalıdere'ye uçtu.

HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Kazayı gören vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Hafif yaralanan genç sürücü vatandaşların yardımıyla dereden çıkarıldı. Kaza nedeniyle şoka giren sürücü bir tabureye oturarak ağlamaya başladı.

TESELLİ ETMEK MÜMKÜN OLMADI

Gözyaşlarına boğulan genç sürücüyü sağlık ekipleri ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Tüm çabalara rağmen sakinleşmeyen sürücüye ambulansta müdahale edildi. Bu sırada kaza yerine gelen bir arkadaşını gören sürücü, ambulanstan inerek tekrar ağlamaya başladı.

ŞOKTAN BİR TÜRLÜ ÇIKAMADI

Gelen arkadaşına sarılarak hüngür hüngür ağlayan Ekinci'yi teselli etmek mümkün olmadı. Gelen arkadaşı, "Sende bir şey, arabada bir şey yok" demesine rağmen Ekinci şoktan çıkmayınca tekrar ambulansa bindirildi. Sürücü, hastaneye götürüldü.

VATANDAŞLAR ÖNLEM İSTEDİ

Vatandaşlar aynı yerde çok sık kaza olduğunu belirterek yetkililerin bir an önce önlem almasını istedi. Kaza nedeniyle kapan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dereye Uçan Sürücüyü Teselli Etmek Mümkün Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement