"Dişlerini Sökeceğiz" - Son Dakika
Güncel

"Dişlerini Sökeceğiz"

"Dişlerini Sökeceğiz"

Bugünün gazete manşetlerine yansıyan gündemin önemli konuları.

17.01.2012 08:54  Güncelleme: 09:05

Akşam Gazetesi, "Doktorun Notunu Hasta Verecek" başlığı ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın hastanelerdeki performans sistemi hakkında söylediklerine manşetinden yer verdi. Takvim Gazetesi ise "Veliefendi'de PKK Krizi" başlığı ile ünlü jokey Selim Kaya'nın Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Ömer Faruk Girgin'i kendisini dışlamakla suçlamasına ve "Girgin beni PKK'lı gibi göstermek istiyor" sözlerine yer verdi.

Günün dikkat çeken manşetlerinden biri de "Hasdal'da İntikam Planı" başlığı ile Bugün Gazeteseinden geldi.

Bugün Gazetesinin haberine göre;

Balyoz sanığı Koramiral Kadir Sağdıç'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı internete düştü. Sağdıç, 'İçeride faturalarını daha iyi kesiyorum' diyor.

Balyoz davasının tutuklu sanığı Koramiral Kadir Sağdıç'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı internete bomba gibi düştü. Hasdal Cezaevi'ni ofis olarak kullandığını söyleyen Sağdıç, her şeyi buradan idare ettiklerini söylüyor. Balyoz davasıyla ilgili ilginç değişiklikler olduğunu ileri süren Sağdıç, kendisini hapse atanlar için "Analarını belleyeceğiz" ifadesini kullanıyor. Dailymation isimli internet sitesinde yayınlanan ses kaydında gazetecilerle ilgili de şok sözler yer alıyor.

Hasdal'dan ailesiyle yaptığı konuşmanın yer aldığı ses kaydında Sağdıç, Balyoz davasıyla ilgili değişiklikler olduğunu ifade ediyor. Kayıtta Sağdıç ve diğer komutanların Hasdal Cezaevi'ni ofis gibi kullandıkları ve her şeyi içeriden idare ettikleri dile getiriliyor. Sağdıç, "Nereye boş, nereye boş. Bırakırmıyız lan oraları boş. Hayatta! Her şeyi buradan idare ediyoruz" şeklinde konuşuyor. Sağdıç'ın kısa süre önce Haberturk TV'den ayrılan gazeteci Yiğit Bulut için söyledikleri de dikkat çekiyor.

İşte bugünün tüm gazete manşetleri:

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'Dişlerini Sökeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement