Drift'li Eğlencenin Sonu Cezayla Bitti - Son Dakika
Güncel

Drift'li Eğlencenin Sonu Cezayla Bitti

Yurtta kış- Karabük'te etkili olan kar yağışı ve tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor Karabük'te etkili olan kar yağışı ve tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor.

08.01.2015 05:54

Yurtta kış- Karabük'te etkili olan kar yağışı ve tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor Karabük'te etkili olan kar yağışı ve tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor.Kent merkezinde aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından araç sürücüleri, yolda ilerlemekte güçlük çekiyor.Çok sayıda araç, özellikle Beşbinevler ve 100. Yıl mahallelerinde yoldaki buzlanma ve tipi nedeniyle kayarak kaldırıma çarptı. Bir otomobil devrilirken, yolda kalan sürücülere vatandaşlar araçları iterek yardım etti.Kar üzerinde aracıyla drift yaparak eğlenen bazı sürücülere, trafik ekipleri ceza uyguladı.Belediye ve karayolları ekipleri, tuzlama ve karla mücadele çalışmasını aralıksız sürdürüyor.Yurtta kış kar kar yaşığı Tipi buzlanma yolMuhabir: Ahmet Özler Yayınlayan: Tarkan Demir .

Drift\'li Eğlencenin Sonu Cezayla Bitti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Drift'li Eğlencenin Sonu Cezayla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • birdost: ne desin aracın virajı dönme esnasında oluşan merkezkaç kuvvetine direnemeyip arka kısmının kopmasımı desin 1 0 Yanıtla

Advertisement