DS Solıdworks İmalat Sektörünün Öncülerini Bir Araya Getiriyor - Son Dakika
Güncel

DS Solıdworks İmalat Sektörünün Öncülerini Bir Araya Getiriyor

DS Solıdworks İmalat Sektörünün Öncülerini Bir Araya Getiriyor

3 boyutlu tasarım çözümleri alanında lider olan DS SolidWorks "Tasarımla Farklılaşmak" konusunun işleneceği bir toplantı düzenliyor.

26.09.2011 16:10

İmalat sektöründen öncü firma yöneticilerinin katılacağı DS SolidWorks Executive Toplantısı, 5 Ekim 2011 Çarşamba günü İstanbul Mariott Hotel Asia'da gerçekleşecek.

3 boyutlu tasarım çözümleri alanında lider olan DS SolidWorks "Tasarımla Farklılaşmak" konusunun işleneceği bir toplantı düzenliyor. Toplantı şimdinin ve geleceğin yazılım teknolojilerinde devrim niteliğinde gelişmeler yaratan Solidworks ile reel sektördeki firmaların tasarımla farklılaşarak rekabet güçlerini nasıl artıracaklarına yönelik önemli ipuçları barındırıyor.

Tasarımda yaratılan farklılıkların ve imalat sektöründeki yeni eğilimlerin konuşulacağı DS SolidWorks Executive Toplantısı, sektörde faaliyet gösteren bir çok öncü firma ve yöneticinin katılımıyla gerçekleşecek. Farklı konuşmacıların yer alacağı toplantıda imalat sektörünün yöneticileri fikir alışverişlerinde bulunacaklar ve deneyimlerini birbirleriyle paylaşacaklar. Toplantının açılış konuşmasını yapacak olan DS SolidWorks Başkan Yardımcısı Ken Clayton'ın ardından, DS SolidWorks Bölge Satış Yöneticisi Murat Tüzüm konuşmasını gerçekleştirecek. Koleksiyon Mobilya'nın kurucusu Mimar Faruk Malhan'ın konuk konuşmacı olarak katıldığı toplantı, Fortune Dergisi Teknoloji Editörü Kerem Özdemir yöneticiliğinde "Tasarımla Farklılaşmak" paneli ile son bulacak.

Fortune Türkiye, Dell Computer ve TaeguTec sponsorluğunda düzenlenen DS SolidWorks Executive Toplantısı, 5 Ekim 2011 tarihinde İstanbul Mariott Hotel Asia'da gerçekleşecek.

Toplantıya ilişkin her türlü sorunuz için murat.tuzum@3ds.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Türkiye'de Armada Yazılım, Ses3000, Teknolojik Yazilimlar, Yenasoft Yazilim yetkili satıcıları ile kurumlara ve kullanıcıya ulaşan DS SolidWorks hakkında daha fazla bilgi almak için www.solidworks.com web sitesi ziyaret edebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DS Solıdworks İmalat Sektörünün Öncülerini Bir Araya Getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement