Düğün Cinayetinin 2 Şüphelisi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Düğün Cinayetinin 2 Şüphelisi Yakalandı

Düğün Cinayetinin 2 Şüphelisi Yakalandı

Adana'da düğünde çıkan kavgada hayatını kaybeden tarım işçisi Serdar Doğrusoy'un katil zanlısı Adem S. ile kendisine yardım eden Ramazan B. yakalandı.

06.05.2015 11:25  Güncelleme: 12:01

Adana'da düğünde çıkan kavgada ağır yaralanan ve 12 gün sonra hayatını kaybeden tarım işçisi 38 yaşındaki Serdar Doğrusoy'un katil zanlısı 25 yaşındaki Adem Saltık ile kendisine yardım ettiği ileri sürülen 20 yaşındaki Ramazan B., yakalandı.

Merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Kışla Mahallesi'nde 18 Nisan'da meydana gelen olayda akrabasının düğününe giden mevsimlik tarım işçisi Serdar Doğrusoy, arkadaşı Mehmet Göktan Ö. ve kardeşi F.D. ile otururken, aralarında daha önceden husumet bulunan 'Azad' lakaplı 16 yaşındaki M.T. ile tartıştı. Tartışma bir süre sonra yumruklu kavgaya dönüştü. Kavgaya M.T.'nin ağabeyi 22 yaşındaki İlhan T. ve arkadaşı Adem Saltık ile Ramazan B. de karıştı. Kavgada Adem Saltık başından aldığı darbe sonrası düğüne geldiği otomobilden aldığı pompalı tüfekle rastgele ateş etti.

12 GÜN SONRA ÖLDÜ

Açılan ateş sırasında ağır yaralanan Serdar Doğrusoy tedavi gördüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 12 gün sonra öldü. Olay günü yakalanan M.T. ile ağabeyi İlhan T. tutuklandı. Katil zanlısı Adem Saltık ile Ramazan B. ise kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışmasını sürdüren polis, katil zanlısı Saltık ile Ramazan B.'yi Kışla Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan Saltık cinayet, arkadaşı Ramazan B. ile cinayete yardım etme suçundan adliyeye sevk edildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Cinayetinin 2 Şüphelisi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement