Dünya Onların da Evi - Son Dakika
Güncel

Dünya Onların da Evi

Dünya Onların da Evi

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Manisa Şubesi hayvan barınağına sosyal kampanya düzenledi!

24.07.2013 13:44

Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Manisa Şubesi, Manisa Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret etti. "Dostlarımız İçin Malzeme Topluyoruz!" kampanyası ile topladıkları gazete, ilaç ve malzemeyi dernek üyeleri barınağa giderek teslim ettiler.

Yapılan kampanyada toplanan 334 adet ilaç, 150 kg gazete, 2 battaniye malzeme bağışı yapıldı. Hayvan dostlarımızın sıcak yaz güneşinden çok etkilendiklerini ve güneş çarpması yaşadıklarının belirtilmesi üzerine, dernek üyeleri, gölge alanı büyütmek için 171 metrekarelik branda ile kapatarak, hayvanların daha rahat dolaşabileceği gölgelik alan yaptılar. Çalışmanın sonunda üyeler hayvanlarla eğlenceli dakikalar geçirdi.

Yapılan çalışmayla ilgili olarak yapılan açıklamada dernek başkanı Emel Tokuyan şunları söyledi: "Öncelikle Manisa Belediyesi Hayvan Barınağı yetkililerine işbirliği için ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz'a ilgisi için kurum olarak teşekkür ediyoruz. Daha öncede birkaç kez malzeme toplayarak iletmiştik. Felsefe ve Kültür Derneği olarak sosyal sorumluluklarımızı hatırlamak ve ona sahip çıkmak ödevimizdir. Ayrıca felsefe hayata içindeki tüm varlıklarla bütüncül bir şekilde bakmayı öğretir. Dünya hepimizin evi ve diğer canlı türlerine yaklaşımımız uygarlığımızın ölçüsüdür. Küçük duyarlılıklarla çok büyük katkılar yapabiliriz. Bu etkinliğimizi sonraki zamanlarda devam ettirmeyi düşünüyoruz ve katkıda bulunmak isteyenleri de davet ediyoruz. Bu küçük adımda emeği geçen herkese teşekkürler." dedi.

Çalışmanın sonunda Manisa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Manisa Şubesine yaptıkları çalışma nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Onların da Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement