Dünyanın En Büyük Futbol Sitesi Goal Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Dünyanın En Büyük Futbol Sitesi Goal Yenilendi

Dünyanın En Büyük Futbol Sitesi Goal Yenilendi

Dijital spor medyası şirketi Perform çatısı altında faaliyet gösteren, dünyanın en büyük futbol sitesi Goal tamamen yenilendi.

15.06.2013 16:19  Güncelleme: 16:20

Tasarımı değişen ve tabletler için optimize edilen Goal, mobil uygulamaları ve sosyal medya kanallarının yanı sıra ülkelere özel içeriği ile birlikte 2014 Dünya Kupası'nda futbolseverlerin ilk adresi olmaya aday.

Dünyanın en büyük futbol sitesi Goal (www.goal.com) tamamen yenilendi. Daha sade bir görünümle desteklenen yeni tasarımının yanı sıra tablet kullanımı için de optimize edilen Goal, mobil uygulamaları ve sosyal medya kanalları ile birlikte, tüm dünyadan futbolseverler için kaynak olma özelliğini korumayı hedefliyor.

Dijital spor medyası şirketi Perform çatısı altında faaliyet gösteren Goal'deki yeniliklerin devam edeceğini vurgulayan Perform Türkiye Genel Müdürü Emre Uğurlu, "Önümüzdeki aylarda hayata geçirilecek bir dizi heyecan verici yenilik sayesinde Goal, 2014 Dünya Kupası'na tam anlamıyla hazır olacak. Çok hızlı canlı skor, görselleştirilmiş maç bilgileri, fantezi lig ve tahmin oyunları ile daha da zenginleşecek içerik, Smart TV'ler ve Windows 8 mobil platformu için geliştirilecek uygulamalarla desteklenecek" diye konuştu.

Yenilenen Goal'ün 15 dilde yayın yapan 36 farklı ülke edisyonu ile 2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek ülkeler için özel içerik üreteceğini kaydeden Uğurlu, "Futbolseverler turnuva öncesinde ve turnuva boyunca, hem kendi ülkelerinin hem de diğer ülkelerin milli takımları ile ilgili tüm haberlere, mobil dahil tüm cihazlarla kolayca ulaşabilecekler. Yeni Goal'ün çok beğenileceğine inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyanın En Büyük Futbol Sitesi Goal Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement