Eğitim-Bir-Sen'li Kadınlar Beylikdüzü'nde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Bir-Sen'li Kadınlar Beylikdüzü'nde Buluştu

Eğitim-Bir-Sen\'li Kadınlar Beylikdüzü\'nde Buluştu

İsmail Yalçın, Eğitim Bir Sen Beylikdüzü Şubesi Kadın Komisyonu'nun düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

11.03.2013 09:27  Güncelleme: 09:51

Eğitim Birsen'li Kadınlar Özel Günlerinde Beylikdüzü'nde Bir Araya Geldi

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, Eğitim Birsen Beylikdüzü Şubesi Kadın Komisyonu'nun düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

Eğitim Birsen Beylikdüzü Şubesi Kadın Komisyonu Beylikdüzü'nde buluştu. Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi'ndeki kahvaltılı etkinliğe Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın'ın yanı sıra, Büyükçekmece Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da katıldı. Etkinlikte, bayan öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Kaymakam Demirkol ve Başkan Yardımcısı Yalçın, öğretmenlere karanfil dağıttı. Kahvaltılı programda konuşan Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, kadınlara dünyada ve ülkemizde hukuki olarak verilen değerin uygulamada da karşılığının olması için özen gösterilmesi gerektiğini dile getirdi. Görevleri gereği öğretmenlerle çoğu zaman bir arada olduklarını dile getiren Kaymakam Demirkol, sosyal etkinliklerle de desteklememin önemli olduğunu ifade etti.

"Öğretmenlerimiz Önemli Bir Misyon Üstleniyor"

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın ise konuşmasında öğretmenlerin çok kutsal bir meslek olduğunu ifade etti. Şiddete karşı insanların bilinçlenebilmesi için toplumun eğitilmesinde öğretmenlerin önemli bir misyon üstlendiğini belirten Yalçın, bu konuda da toplumun öğretmenlere katkı sağlaması gerektiğini dile getirdi. Yalçın, bayan öğretmenlerin sadece kendi çocuğunun değil, okuldaki çocukların ve toplumun anası olduğunu da sözlerine ekledi.

Öğretmenlere Karanfil Dağıtıldı

Beylikdüzü Atatürk Öğretmen Evi Müdürü ve Eğitim Birsen Beylikdüzü Şube Başkanı Adem Özel de konuşmasında öğretmenlerin hiçbir kısıtlamaya maruz kalmamaları ve toplum hayatında yer almaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getirdi. Özel, öğretmenlerin diğer sosyal haklarının elde edilmesi ve savunulması için de ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Eğitim Birsen Beylikdüzü Şube Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Şen'in de konuşma yaptığı programda, Kaymakam Demirkol ve Başkan Yardımcısı Yalçın, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak karanfil dağıttı. Çekiliş yapılarak, hediyelerin dağıtıldığı etkinlikte bayan öğretmenler müzik eşliğinde eğlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitim-Bir-Sen'li Kadınlar Beylikdüzü'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement