El Bab'da Yaralanan Uzman Onbaşı: Bir Gözü Kaybettiysek Diğeri Bize Yeter (2) - Son Dakika
Güncel

El Bab'da Yaralanan Uzman Onbaşı: Bir Gözü Kaybettiysek Diğeri Bize Yeter (2)

El Bab\'da Yaralanan Uzman Onbaşı: Bir Gözü Kaybettiysek Diğeri Bize Yeter (2)

ANNESİYLE TELEFONLA KONUŞMUŞTürk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin El Bab şehrindeki operasyonunda DEAŞ'ın vurduğu tankta yaralanan uzman onbaşı Abdulkadir Dirmilli'nin annesi Havana Dirmilli, bugün ilk kez oğluyla telefonla konuştuğunu söyledi.

16.12.2016 15:59

ANNESİYLE TELEFONLA KONUŞMUŞ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin El Bab şehrindeki operasyonunda DEAŞ'ın vurduğu tankta yaralanan uzman onbaşı Abdulkadir Dirmilli'nin annesi Havana Dirmilli, bugün ilk kez oğluyla telefonla konuştuğunu söyledi. Anne Dirmilli'nin anlattığına göre uzman onbaşı Abdulkadir Dirmilli olayı şöyle anlattı:

"Tankın vurulduğunu telsiz anonsuyla bildirdim. Sonra dışarı nasıl çıktığımı ben de tam olarak bilemiyorum. O tanktan nasıl kurtulduk halen aklım almıyor. Şu an bir mucize eseri hayattayım. Subayımız, 'Sesime gel' diye emir verdi. Ben de onun emri doğrultusunda ilerledim. Şu an bir arkadaşım da komada. İnşallah, sağlığına kavuşur."

Oğlu Abdulkadir'in birkaç defa ölümden kurtulduğunu anlatan Havana Dirmilli

"Oğlum daha önce de PKK ile mücadelede vurulma tehlikesi atlattı. Allah herkese sabır versin. Her gün diken üstünde yaşıyoruz. Çocuklarımızın iyi haberi için dualarımızı eksik etmiyoruz. Çocuğuma ve silah arkadaşlarına Allah acil şifalar versin" dedi.

Oğlu Abdulkadir'i iki ay önce nişanladıklarını da anlatan anne Dirmilli, "Yazın düğününü yapmayı planlıyorduk. Yaralandığını duyunca babası, nişanlısı ve nişanlısının babası ile iki dayısı, Gaziantep'e hastaneye yanına gittiler. Şu an babası oğlumun başında. Dün de oğlumun doğum günüydü. Ailesi olarak yatağında doğum gününü kutladık" diye konuştu.

Atatürk Mahallesi Muhtarı Talat Dirmilli de yeğeni Abdulkadir Dirmilli'nin sözleşmeli asker olarak üç yıldır görev yaptığını belirterek, "Şimdi yeniden ikinci üçüncü yıl için sözleşme imzalamıştı. Yaralandığını biz de Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden öğrendik. Kendisinden gelecek iyi haberleri bekliyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel El Bab'da Yaralanan Uzman Onbaşı: Bir Gözü Kaybettiysek Diğeri Bize Yeter (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement