Em Karla, Hemde Rakipleriyle Mücadele Ediyorlar - Son Dakika
Güncel

Em Karla, Hemde Rakipleriyle Mücadele Ediyorlar

Em Karla, Hemde Rakipleriyle Mücadele Ediyorlar

Van'ın Başkale İlçesi'nde seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, belediye başkan adayları hem karla hemde rakipleriyle mücadele ediyor.

09.03.2014 12:03

Van'ın Başkale İlçesi'nde seçim çalışmaları tüm hızıyla sürerken, belediye başkan adayları hem karla hemde rakipleriyle mücadele ediyor. Adaylar yolları kardan kapalı köylere bile tüm zorlukları aşarak gitmeyi başarıyor.

Seçim çalışmaları için adaylar ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Van'ın Başkale İlçesi'nde BDP'li belediye Başkan Adayı İhsan Güler, beraberindeki BDP'lilerle İran sınırında bulunan köyleri ziyaret etti. Yolları kardan dolayı kapalı olan ve çığ tehlikesi bulunan bölgeleri güçlükle aşan Güler ve baraberindeki heyet, zaman zaman yollarda mahsur kaldı. Köylülerin yardımıyla karlı bölgelerden kurtulan heyet, Esenyamaç, Çaldıran, Oğulveren köyleri ve mezralarını dolaştı. Köylüler tarafından halaylarla karşılanan BDP Başkale Belediye Başkan Adayı İhsan Güler, 30 Mart 2014 seçimlerine referandum olarak baktıklarını belirterek, tüm doğal zorluklara rağmen ziyaret etmedikleri tek bir ev bırakmayacaklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Em Karla, Hemde Rakipleriyle Mücadele Ediyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement