Emaar Square Mall'da Ünlü Sanatçı Ahad Saadi ile Sanat Buluşmaları - Son Dakika
Güncel

Emaar Square Mall'da Ünlü Sanatçı Ahad Saadi ile Sanat Buluşmaları

Emaar Square Mall\'da Ünlü Sanatçı Ahad Saadi ile Sanat Buluşmaları

Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Sqare Mall'da devam eden İran'lı sanatçı Ahad Saadi'nin "Aşk ve Yaşam" adlı sergisi sanat buluşmaları ile daha da alevleniyor.

02.06.2018 11:18  Güncelleme: 11:20

Saadi'nin kendi icat ettiği "Azarnegari" sanatının "Doğuşu ve Bugüne Kadar Yolculuğu" ile başlayarak alanında uzman konuşmacılar ile Doğu sanatının derinliklerine bir yolculuk yaptıracak sanat buluşması, 5 Haziran 2018 Salı günü Emaar Art Sanat Galeri'de sanat severleri ağırlayacak.

Anadolu Yakası'nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Square Mall bünyesinde yer alan sanat galerisi, sanat buluşmalarına ev sahipliği yapıyor.Ahad Saadi'nin "Aşk ve Yaşam" temalı sergisi kapsamında 5 Haziran Salı günü 17.00 – 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek buluşma ile sanat dünyası ve Doğu sanatının kökleri derinlemesine konuşulacak.

Azarnegari sanatının yaratıcısı Ahad Saadi'nin "Azarnegari Sanatı'nın Doğuşu ve Bugüne Kadar Yolculuğu" konusu ile başlayacak etkinlik, İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Avrasya Üniversiteler Birliği Başkanı Dr. Mustafa Aydın, İran, İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşesi Abdolreza Rashed, Emaar Square Mall Genel Müdürü Müge Tuna'nın "Sanat Dünyasında Yaratıcılık", İnsanların Sanattan Beklentileri ve Etkileşimleri", "Doğu Ülkelerinin Kültür ve Sanatta Ortak Bağları", "Doğu Sanatının Varlıkları ve Gidişatı", Özgüven ve Sanata Yön Vermek" konuları ile devam edecek.

İranlı sanatçı Ahad Saadi'nin, ateşle çizim yapmak anlamına gelen "Azarnegari" adını verdiği teknikle boya ve kalem kullanılmadan hayata geçirdiği eserlerden oluşan sergi "Aşk ve Yaşam" sergisi 3 Temmuz tarihine kadar Emaar Square Mall'da ziyaret edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emaar Square Mall'da Ünlü Sanatçı Ahad Saadi ile Sanat Buluşmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement