EMC'nin İş Ortakları, Girne'de Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

EMC'nin İş Ortakları, Girne'de Bir Araya Geldi

EMC\'nin İş Ortakları, Girne\'de Bir Araya Geldi

EMC İş Ortakları Toplantısı, 11-13 Mayıs tarihleri arasında Girne'de gerçekleştirildi.

04.06.2012 14:36

Bulut Bilişim, Büyük Veri, Sanallaştırma ve EMC Türkiye 2012 Stratejilerini içeren EMC İş Ortakları Toplantısı, 11-13 Mayıs tarihleri arasında Girne'de gerçekleştirildi.

Dünyanın lider teknoloji şirketlerinden EMC, bu yıl ikincisi düzenlenen EMC İş Ortakları Toplantısı'nı; 29 iş ortağı şirketten 53 kişi ve 2 distribütörlüğün katılımı ile 11-13 Mayıs tarihleri arasında Girne'de gerçekleştirdi.

Arena, Avnet ve Cisco'nun sponsorluğunda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren EMC Türkiye Genel Müdürü Önder Sönmez, "EMC olarak, siz iş ortaklarımızın değerli katkılarıyla iş hacmimizi genişletiyor ve gücümüze güç katıyoruz. Sizin işbirliğiniz, yeni teknolojilerle ilgili gelişmeleri yakından takip etmemize ve müşterilerimize uygun, en iyi çözümleri geliştirmemize büyük katkı sağlıyor " dedi.

Bütünleşik Depolama Çözümleri, Veri Yedekleme ve Kurtarma Evrimi ve Sanallaştırma Çözümleri'nin ele alındığı iş ortakları toplantısında EMC Kanal Müdürü Erkut Göktan, EMC Teknoloji Danışmanlık Takım Lideri Danışmanı Fırat Öztürk, EMC Veri Yedekleme ve Kurtarma Satış Müdürü Gökçe Öztürk ve Cisco Ürün Satış Yöneticisi Aytuğ Sayın konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Altı iş ortağının ödüllendirildiği toplantıda KoçSistem "En Yüksek Ciro", e-Çözüm Bilişim "En Yüksek Ciro – Bütünleşik Depolama", GlassHouse "En Yüksek Ciro – Yedekleme ve Kurtarma", NGN "En Çok Yeni Müşteri Kazandırma", Mega Bilgisayar "En İyi Bölgesel İş Ortağı" ve Trevi Teknoloji "En Hızlı Büyüyen İş Ortağı" ödüllerine layık görüldüler.

EMC, iş ortakları toplantısı aracılığıyla; iş ortaklarını son gelişme ve trendlerden haberdar etmenin yanı sıra, iş ilişkilerini de kuvvetlendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel EMC'nin İş Ortakları, Girne'de Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement