Emniyet Kemeri Takmayınca Canından Oldu - Son Dakika
Güncel

Emniyet Kemeri Takmayınca Canından Oldu

Emniyet Kemeri Takmayınca Canından Oldu

D-100 Karayolu'ndaki kazada otomobilin ön koltuğunda oturan Aziz Arslan camdan dışarı fırlayarak hayatını kaybetti.

13.01.2012 22:42

D-100 Karayolu'nan nun Adapazarı yakınlarında akşam saatlerinde meydana gelen kazada bariyerlerde çarpan otomobilin ön koltuğunda oturan ve emniyet kemeri bağlı olmayan 18 yaşındaki Aziz Arslan camdan dışarı fırlayarak hayatını kaybetti. Sürücü ise yaralı kurtuldu.

Kaza saat 19.00 sıralarında D-100 karayolu Büyük Esence köyü mevkiinde meydana geldi. Hendek ilçesi'nde oturan Anıl B. (21) yanına arkadaşı Aziz Arslan'ı(18) alarak 54 KP 965 plakalı otomobil ile Adapazarı'ndan Hendek ilçesine gitmek üzere yola çıktı. Ancak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç önce bariyerlere çarptı, daha sonra sürüklenip takla attı.

Kazada emniyet kemeri takılı olmayan Aziz Arslan çarpmanın şiddetiyle araçtan fırayarak yola düşerek olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Anıl B. araç içinde sıkıştı. Sürücü Sakarya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden çıkarılarak Adapazarı'na Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sürücünün de durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet Kemeri Takmayınca Canından Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement