En Lezzetli Çekiliş CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

En Lezzetli Çekiliş CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nde

En Lezzetli Çekiliş CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi\'nde

CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ayşe Tüter ve Elif Korkmazel'i ağırlıyor.

05.03.2014 10:38

Dünya Kadınlar Günü'nde en lezzetli çekiliş CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nde

Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Ayşe Tüter ve Elif Korkmazel'i ağırlıyor.

8 Mart Cumartesi, saat 14.30 - 16.00 arasında Ayşe Tüter ve Elif Korkmazel ile Dünya Kadınlar Günü'ne özel pratik yemek tarifleri ve püf noktalarının verileceği etkinliğin ardından Volkswagen Jetta kampanya çekilişi gerçekleştirilecek. Saat 16:00'da gerçekleştirilecek çekilişle 5 Aralık'ta başlayıp 28 Şubat tarihinde sona eren Volkswagen Jetta kampanyasının talihlisi belli olacak.

Ailece kaliteli ve keyifli vakit geçirebileceğiniz CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nde; Türkiye pazarına ilk kez CarrefourSA Ümraniye AVM ile giriş yapan; mobilya, dekorasyon, elektronik, beyaz eşya ve tasarım ürünleriyle 4.350 metrekarede Conforama hizmet veriyor. 4 bin 300 metrekarelik eğlence merkezi ve bowling salonu ile Crocus Park ve 1.500 m²'lik çocuk oyun alanıyla Joker Maxitoys çocuklara eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Lezzetli Çekiliş CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement