En Renkli Bayram Eğlencesi - Son Dakika
Güncel

En Renkli Bayram Eğlencesi

En Renkli Bayram Eğlencesi

Sümelanın Şifresi Temel, 17-21 Ağustos tarihleri arasında, her akşam Forum İstanbul Açıkhava Sinemasında izlenebilecek.

14.08.2012 14:12

En renkli bayram eğlencesi: Forum İstanbul Açıkhava Sineması

"Sümelanın Şifresi Temel" Bayram boyunca Forum İstanbul Açıkhava Sineması'nda

Çimlerin üstünde, puflar, minderler ve armutlarda "Sümelanın Şifresi Temel" filmini izlemenin keyfi, Bayram Tatili boyunca, 17-21 Ağustos tarihleri arasında her akşam Forum İstanbul'da...

2011 yılının en çok konuşulan komedi filmlerinden olan ve vizyonda olduğu dönemde Türk seyircisi tarafından büyük ilgi gören Sümelanın Şifresi Temel, 17-21 Ağustos tarihleri arasında, her akşam saat 21:15'de Forum İstanbul Açıkhava Sinemasında izlenebilecek. Alper Kul, Altan Erkekli, Salih Kalyon, Ruhi Sarı, Zafer Ergin gibi isimlerin başrollerini üstlendiği film, Trabzon'un doğal güzelliklerini de gözler önüne seriyor.

Forum İstanbul, tüm ziyaretçilerini bu keyifli etkinliğe bekliyor. Bu etkinlik yapılması gereken tek şeyse Forum İstanbul'daki mağazalardan 25 TL.lik laışveriş yapmak.

25 TL'lik Alışverişe Sinema Bileti Hediye

Ramazan Kampanyası çerçevesinde, Forum İstanbul'daki mağazalardan 25 TL'lik alışveriş yapan herkese sinema davetiyesi hediye edilecek.

Sinema davetiyeleri Ramazan Kampanya noktasından temin edilebilir. Açıkhava Sineması'nın oturma kapasitesi puf ve minderlerle sınırlıdır. Oturma kapasitesinin tükenmesi durumunda film, çimler üzerinde de izlenebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Renkli Bayram Eğlencesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement