Engeller Bir Bir Aşılıyor - Son Dakika
Güncel

Engeller Bir Bir Aşılıyor

Engeller Bir Bir Aşılıyor

MANİSA Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetleriyle dezavantajlı grupların yüzünü güldürüyor.

20.10.2015 16:58  Güncelleme: 16:59

Bu kapsamda çalışma yürüten Engelliler Şube Müdürlüğü, 2004 yılında geçirdiği kaza sonucu hareket kabiliyetini yitiren Saruhanlılı Hüseyin Usman'a akülü tekerlekli sandalye armağan etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi dezavantajlı grupları sosyal hayata entegre etmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalarla vatandaşları mutlu etmeye devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 2004 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci yaşayan Hüseyin Usman'a akülü tekerlekli sandalye armağan etti. Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar ve Saruhanlı Koordinatör Şube Müdürü Ramazan Hakan Ulak ile birlikte, akülü tekerlekli sandalyeyi Hüseyin Usman'a teslim etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin engellilerin her zaman yanında olduğunu belirten Hüseyin Usman, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e mağduriyetimi giderdiği için teşekkür ederim. Her zaman bizleri destekliyorlar. Bundan sonra da yanımızda olacaklarını biliyoruz" diye konuştu.

Yüzlerindeki Tebessüm, Bizleri Mutlu Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin engelli vatandaşlara yönelik olarak birçok hizmeti hayata geçirdiğini ifade eden Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, "İmkansızlıklar yüzünden sosyal hayata katılamayan vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çalışıyoruz. Onların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Yüzlerindeki tebessümü görünce, ne kadar güzel bir iş yaptığımızı bir kez daha anlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Güncel Engeller Bir Bir Aşılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement