Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Depremzedelerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Depremzedelerin Sorunlarını Dinledi

Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Depremzedelerin Sorunlarını Dinledi

Van'ın Erciş İlçesi Kaymakamı Ramazan Fani, çadır ve Mevlana evlerinde kalan depremzedeleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

02.02.2012 10:29

Van'ın Erciş İlçesi Kaymakamı Ramazan Fani, çadır ve Mevlana evlerinde kalan depremzedeleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Yaşlı, çocuk ve hastalarla yakından ilgilenen Kaymakam Fani, evi hasarlı ve hasta olan depremzedelere konteyner verilmesi için talimat verdi. Kaymakam Fani, istismarcılara da asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Van ve Erciş ilçesi'ni vuran depremin ardından zor koşullar altında başlayan yaşam mücadelesi devam ederken,Erciş Kaymakamı Ramazan Fani de depremzede ailelerin kaldıkları çadır ve mevlana evlerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Evi hasarsız olan, sadece yardım alabilmek için bazı kişilerin çadır ve mevlana evlerinde kaldıklarını, bu kişilerin tespit edildiğini ve bunlara konteyner verilmeyeceğini belirten Kaymakam Fani, ihitiyaç sahibi olan kişilerinde titizlikle belirlendiğini söyledi. Kaymakam Fani, evi hasarlı ve hastası olan ailelerin de belirlenerek konteynerlere yerleştirdiklerini ifade etti. - Van/ Erciş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Depremzedelerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement